Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – chata Kosodrevina
Pondelok 02. Februára 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – chata Kosodrevina

Záverečný víkend testovačiek Rossignol a Boardlife Jamov 2015 je pred nami (teda už za nami a vy si teraz môžete prečítať reporty z posledných dvoch). Sobota 24. január, južná strana Chopku a chata Kosodrevina. Práve to je to miesto, kde si rozkladáme naše stany a testovací materiál. Ako bolo?

Dostať všetok testovací materiál, čo činí vyše 40 párov lyží a 20 snowboardov pred chatu Kosodrevina dá zabrať. Prvou sedačkou hore a tak isto aj materiál. Vlajky, stany, tyčinky Corny a všetko ostatné potrebné. Vietor nám našu prácu vôbec neuľahčuje, no našťastie sa všetko v poriadku vyvezie pred chatu.

Celý deň výdatne sneží, no nám to nevadí a rozkladáme náš testovací materiál a ideme na to. Už v úvodných minútach sa objavujú testuchtiví účastníci či už z chaty, alebo z okolitých zjazdoviek. Ideálne podmienky sú na zjazdovkách, dostatok snehu a dĺžka zjazdoviek. Stačí si vypožičať model o ktorý máte záujem a môžete testovať. Ak sa vám zapáčil, nájdete ho na www.boardlifecentrum.eu

Úvodné minúty patria snowboarderom a tak sa dosky rýchlo míňajú. Zaostať nechcú ani lyžiari a tak lyže rôznych kategórií miznú z nášho centra. Samozrejme len na dobu testovačky, potom ich všetci pekne vracajú a my im vraciame ich zálohu. Kto počas testovačky vysmädol ponúkne sa Isoline čajom a kto dostal hlad, zasýtia ho cereálne tyčinky Corny. Sneží a pofukuje stále výdatne.

Testovačka pokračuje počas celého dňa a sme veľmi pozitívne prekvapení účasťou a záujmom o testovanie modelov snowboardov a lyží značky Rossignol na sezónu 2014/2015. Správne poradiť, aké lyže/doska by bola pre vás vhodná a samozrejme ju aj patrične nastaviť pomáhajú zruční testcenteri.

Poobede našťastie prestalo fúkať, no posnežovanie výdatne pokračuje. Dosky a lyže nestíhame čistiť od snehu, keďže sa v plnom prúde požičiavajú. Blížila sa 15 hodina a my sme s naším ztestovacím centrom museli končiť. Predsa len, čaká nás ešte dlhá cesta na „základňu“. Ďakujeme všetkým čo využili možnosť otestovať, zabavili sa s nami, zachrumkali si Corny s viacerými príchuťami. Vidíme sa ešte na záverečnej zastávke na Táloch.

Všetky informácie o testovačkách Rossignol a Boardlife Jame nájdete na stránke http://www.boardlife.sk/rossignol

alebo na FB Rossignol Testovanie SK

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!