Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Ski Park Kubínska Hoľa
Nedeľa 11. Januára 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Ski Park Kubínska Hoľa

Presúvame sa na Oravu. Rossignol testovacie centrum a Boardlife Jam sa presúvajú do Ski Parku Kubínska Hoľa. Už večer tušíme, že bude super. Na Kubínke stále padá sneh a to sľubuje ranný pojazd v hlbšom snehu. Tešíme sa!

Samozrejme pred užívaním si prašanu musíme splniť niekoľko úloh. Postaviť stany, pripraviť materiál tj. snowboardy a lyže Rossignol z modelovej rady 14/15 na testovanie. Tak aby bolo všetko v poriadku a pripravené. Samozrejme na Kubínskej nebude chýbať ani Boardlife Jam, takže osadiť dve VR rúry tak, aby sa dali jazdiť. Počas prípravných prác stretávame oravskú legendu, DJa, staviteľa nie len skokov, super človeka – Ľudka Snováka. On ide hore, my ešte došejpovávame prekážku a finišujeme s prípravami.

Super vidieť nažhavených ľudí, ktorý chodia k našim stanom už 8:15 sa pýtať „Kedy si budeme môcť požičať vybavenie?“. Hneď z rána sa v našich stanoch nakopilo množstvo testuchtivých ľudí a naši pomocníci mali plné ruky práce. Chvíľkovú pauzu medzi úvodným ranný náporom testovačov a nasledujúcim náporom, ktorý prichádza v druhej vlne využívame na pojazd. Veľmi príjemné jazdenie v čerstvom snehu si naplno užívame.

Celý deň sneží a sneží. Ľudí to však neodrádza, ba je ich stále viac. Keďže testovacie centrum má k dispozícii cca 44 párov lyží a viac ako 21 snowboardov aj s viazaniami, stačíme uspokojovať testovacie chúťky. Často sa však stáva, že kvôli veľkému záujmu si na niektorý druh lyží musíte chvíľku počkať. Čakanie ste si mohli spríjemniť buď teplým Isoline čajom, alebo niečím dobrým pod zub od Corny, alebo jazdou v našom mini parku.

Tradíciou ktorú rešpektujeme aj na Kubínskej Holi sú každohodinové súťaže o vecné ceny od Boardlifecentrum.eu, Rossignol a Corny.sk. Nesmie chýbať Corny Run, ktorý v neustálom snežení preverí tých najvytrvalejších, alebo Corny Hole, veľmi populárny hod na terč s Corny tyčinkou. Pre najväčších hladošov je pripravená súťaž v jedení Corny tyčinky (Milk Cocoa) na čas. Veľká zábava nie len pre súťažiacich. Súťaže pokračovali cca každú hodinu do trinástej, na kedy bol naplánovaný Boardlife Jam.

Sneženie neprestáva a ani testovanie. Čo to dozvedieť sa o testovaných snowboardoch a lyžiach ste sa mohli od našich fundovaných „predvádzačov“, ktorí vám samozrejme všetko nastavili, tak ako má byť a aby ste si testovanie užili naplno a bezpečne. Rýchly obed a mohlo sa ísť na Boardlife Jam na ktorom bola pre súťažiacich pripravená dvoj VR rúra. Chalani, ale aj baby trénovali počas celého dňa.

Boardlife Jamu sa zúčastnilo viacero jazdcov a dokonca aj dve baby, čo sme boli nesmierne radi. Chalani na doskách, ale aj lyžiach brúsili VR rúru s veľkým nasadením a taktiež nás teší, že sa na Jame stretlo niekoľko vekových kategórií. Bolo super vidieť radosť v očiach slečny, ktorá sa sama bála na VR rúru, no keď sme jej pomohli, išlo všetko super. Taktiež viacero chalanov a dokonca aj báb si skúsilo a dokonca aj odišlo svoje prvé triky. Najlepší získali ceny od Boardlifecentrum.eu, Rossignol a samozrejme Corny.sk Za ktoré našim partnerom ďakujeme.

Deň sa blížil ku koncu a nás čakalo balenie. Tretia zastávka z deviatich testovačiek Rossignol a Boardlife Jamov je na konci. Ski Park Kubínska Hoľa, kopec testovačov a brúsičov, boardlifejamákov, kopec zážitkov a dobrého pocitu. Ďalší víkend nás čakajú testovačky v ďalších dvoch slovenských strediskách. Ak ste prehliadli reporty z Vrátnej, Veľkej Rače, sledujte ich na našich stránkach. Takisto informácie o nadchádzajúcich testovačkách ktoré prebehnú v slovenských strediskách získate tu.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!