Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Tatranská Lomnica
Streda 14. Januára 2015
Autor: Boardlife
Foto-video: Lulla
0 komentárov

Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Tatranská Lomnica

Týždeň na odpočinok a v sobotu sa znova vidíme na doskách a lyžiach, ktoré ste si mohli otestovať počas našej série Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 eventov. Za sebou už máme tri strediská, presúvame sa do Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách. Poloha a kvalita strediska zaručuje veľmi príjemnú testovačku.

Počasie sa blázni aj v Tatranskej Lomnici. Chvíľku prší, chvíľku sneží, chvíľku fúka. Žiadne zlé počasie nám však nezabráni v testovačke. Predsa len, čaká na vás 44 párov lyží a 21 snowboardov Rossignol z modelovej rady 14/15 a skvelo upravený mini Boardlife park. Takúto príležitosť si určite netreba nechať ujsť a poriadne otestovať materiál. Tak ako na každej zastávke, aj v Tatranskej Lomnici vám k testovaniu stačí preukaz totožnosti. Nič viac. Žiadna peňažná záloha, alebo poplatky.

Testu chtiví jazdci a jazdkyne prichádzajú už pár minút po otvorení našich stánkov s vybavením. Poveternostné podmienky nie sú práve ideálne, sneh sa strieda s dažďom. Dôležité sú však lyžiarske trate a v Tatranskej Lomnici sú perfektne pripravené. Ideálne miesto na testovanie. Fundovaný team vám ochotne poradí, ktoré snowboardy, alebo lyže by sedeli práve vám a všetko nastaví tak, aby testovanie prebehlo bezpečne. Záujem je o turistické lyže, no na „suchu“ neostávajú ani lyže a snowboardy určené pre skúsenejších jazdcov.

Freestylové chúťky priaznivcov snowboardingu sme ukojili dvoma prekážkami. Nejednalo sa o veľké veci pre najlepších slovenských snowboard riderov, ale skorej o bežnú verejnosť, ktorá by si chcela skúsiť niečo menšie a bezpečnejšie. Postavili sme pre vás malú vyhadzovačku, na ktorej sa skákali hlavne stylo grabované triky, no bola vidieť nejedna otočka. K vyhadzovačke pribudla už klasická VR rúra.

Testovanie prebiehalo počas celého dňa. Všetci, ktorý sa zúčastnili testovačky dostali od nás chutnú odmenu - tyčinku Corny. Otestovaný materiál si môžete zakúpiť v Boardlifecentrum.eu, alebo na stránkach partnera testovačiek Rossignol. Je si z čoho vybrať. Počas dňa okrem samotnej testovačky a jazdenie na skočíku a rúre prebehli súťaže o zaujímavé ceny, ktoré ste mohli vyhrať iba na zastávke v Tatranskej Lomnici. V hre boli tri super ceny. Hlavná cena snowboard Rossignol, druhou cenou bol týždenný pobyt so SnowTrip.sk a treťou zimné okuliare Rossignol.

Súťažilo sa veľmi jednoducho, stačilo vyplniť súťažný formulár, vhodiť ho do súťažného boxu a dúfať v šťastenu. Nič zložité. Aj tak väčšina z účastníkov testovania a súťaže bola na svahu. Na záver dňa sa vylosovali traja šťastlivci, ktorí si odniesli už spomenuté ceny.

Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 v Tatranskej Lomnici bol skvelou možnosťou ako otestovať niečo nové, zabaviť sa na malých prekážkach, alebo vyhrať nejakú tú cenu od našich partnerov Boardlifecentrum.euRossignol. Tešíme sa na vás na ďalšej zastávke. Dovidenia.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: test rossignol lomnica tatry boardlifejam

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!