Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Vrátna
Piatok 09. Januára 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Vrátna

Nechce sa vám kupovať mačku vo vreci? Tak najlepším spôsobom je si vyhliadnutý materiál riadne otestovať. Boardlife.sk v spolupráci s Rossignol a Corny si pre vás pripravil testovacie centrá snowboardov a lyží Rossignol spojené s jazdením a súťažami na Boardlife Jame. Deväť slovenských zimných stredísk počas januára 2015. Začínali sme vo Vrátnej.

Testovacie centrum rozkladáme už od rána, aby sme boli na vaše požiadavky pripravení. K dispozícii je celá modelová rada snowboardov a lyží Rossignol na sezónu 14/15. Svoje si nájde začínajúci jazdec, ktorý do výbavy nechce investovať viac financií, jiber hľadajúci kvalitu, rodinka lyžiarov, športovci, dievčatá, ale aj deti. Jednoducho kopec materiálu k testovaniu. A čo za to? Nič, je to úplne zadarmo. Stačí za požičaný snowboard/lyže odovzdať zálohu vo forme identifikačného dokladu a môžete testovať.

Už pár minút po otvorení testovacieho centra na spodnej stanici lanovky vo Vrátnej sa ľudia informujú, čo by bolo pre ich jazdenie najvhodnejšie. Vyškolený team im rád poskytne informácie o každom snowboarde/lyži a následne aj nastaví všetko potrebné. Predsa len testovať sa má so správne nastaveným výstrojom. Čas na testovanie nie je obmedzený, no pre veľký záujem sme žiadali testovať vybavenie aktívne. Sedením v bufete dosku či lyže neotestujete.

Kto nemal chuť testovať a chcel si len zasúťažiť a zabaviť sa, tak pre toho sme v spolupráci s našim chutným partnerom Corny pripravili malé súťaže, ktoré prebiehali cca každú hodinu. Corny hole – hod Corny tyčinkou na presnosť, Corny run – bež si pre svoju tyčinku, alebo Corny hltač – zjedz tyčinku čo najskôr. Všetci účastníci súťaží si ako odmenu odniesli tyčinky Corny v rôznych príchutiach a ako bonus najlepší získali vecné ceny od Boardlife.sk a Boardlifecentrum.eu.

Malý hlad na svahu vám aj nám pomohli potlačiť tyčinky Corny v rôznych príchutiach. Medzi súťažami a aj počas nich ste mohli testovať. Času bolo naozaj dosť. Na koho prišiel smäd, v našich dvoch červených stánkoch si mohol dopriať horúci čaj od Isoline. Neoddeliteľnou súčasťou testovačiek bol a je aj Boardlife Jam. Snažili sme sa priniesť snowboarding hlavne mladým a menej skúseným jazdcom. Tomu zodpovedal aj setup prekážok. Jazdilo sa na dvoch VR rúrach a menšom skoku. Prekvapila nás účasť jazdcov ako na snowboardoch, tak aj na lyžiach. Viacero mladých, čo doteraz nemalo možnosť skúsiť si nejakú bezpečnú prekážku, ale aj zopár starších, čo boli radi, že si môžu pojazdiť.

Od jednej hodiny prebiehal Boardlife jam. Jazdilo sa brúsilo, skákalo. Zopár 360, nejaké 50-50 a boardslides. Mladí sa nebáli a vrhali sa do prekážok. Na záver sme vyhodnocovali najlepších jazdcov, ktorí získali vecné ceny od Corny.sk, Boardlife.sk, Boardlifecentrum.eu a Rossignolu. Sme veľmi radi, že sme mohli priniesť kúsok freestyle aj do Vrátnej.

Deň sa končí a aj naše testovacie centrum vo Vrátnej. Vrátiť požičaný materiál, podeliť sa o skúsenosti a pocity z testovania. Sme radi, že ste využili jedinečnú možnosť, ktorú vám veľa značiek neponúka. Zbaliť sa a idem do ďalšieho strediska. Tešiť sa môžete na reporty zo strediska Snow Paradise Veľká Rača a Ski Park Kubínska Hoľa. Termíny všetkých testovačiek a Boardlife Jamu nájdete na www.boardlife.sk/rossignol

Dovidenia.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: rossignol boardlife jam testovacka test vratna

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!