Testovačka Rossignol a Boardlife Jam ma Maline Brde v Ružomberku
Štvrtok 13. Februára 2014
Autor: lentila
Foto-video: Filip Benček, Petra Kolenčiaková
0 komentárov

Testovačka Rossignol a Boardlife Jam ma Maline Brde v Ružomberku

Spoločná tour testovačiek Rossignol a Boardlife Jamu ešte stále pokračuje a my sme mali v sobotu 8.2.2014 namierené na našu tretiu spoločnú zastávku do strediska Malinô Brdo v Ružomberku. Počasie sa s nami tento krát zase pekne pohralo ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Takže ako bolo v Ružomberku?

Ráno po spustení prvej lanovky bolo všetko pripravené. V stredisku Malinô Brdo, Ružomberok sme tento krát boli umiestnení hneď na konci zjazdovky pod lanovkou, takže všetci, ktorí si chceli vyskúšať pripravený mini park mali možnosť si ho poriadne prezrieť. Tento krát sme na malom svahu postavili mini park, ktorý sa skladal z malého skoku, ktorý nasledoval funbox. Prekážky boli postavené tak, aby si zajazdili aj tí najmenší. Okrem mini parku ste mohli na svahu nájsť značku Rossignol, ktorá priniesla veľký počet snowboardov a lyží na testovanie zadarmo. Aj keď v sobotu nebolo priamo ukážkové zimné počasie aj tak padli vhod teplošky od Hakugen Warmers, Beardo (bradaté) čapice a tiež čaj a čokoláda od ISOline

Hneď po vyšejpovaní mini parku lákal náš moderátor Marek „Polo“ Polomský návštevníkov na Boardlife Jam. Všetci účastníci museli byť zaregistrovaní a hlavne mali celé doobedie na to, aby si prekážky poriadne poskúšali a zúčastnili sa Jamu. Jazdili hlavne menšie deti, ktoré sa vôbec nebáli a dávali si skok aj funbox v jednej lajne. Skúšali aj skôr narodení mladí snowboardisti a lyžiari, a už pri tréningu bolo cítiť, že konkurencia jazdcov bude veľká.

Návštevníci sa najprv tak troška obávali prihlásiť do súťaže, no po pár hodinkách si to rozmysleli a zrazu sme mali na štartovacej listine 21 jazdcov na lyžiach a na snowboarde. 

Boardlife Jam sa začal o 13:00hod., kedy sa všetci prihlásení jazdci stretli nad parkom a postupne predvádzali čo vedia. Všetci mali 2 kolá, v ktorých museli ukázať to najlepšie čo vedia. Zhruba po 40 minútach všetci odjazdili a mohlo sa ísť hodnotiť. Jazdci ukázali, že im nerobí problém odjazdiť 180tky, 50-50 a skvelé boardslidy. 

Za snahu sme sa rozhodli vyhodnotiť všetkých jazdcov, ktorí sa do Jamu zapojili a všetci od nás dostali ceny. Za snowboard jazdilo celkom 7 a na lyžiach 13 jazdcov. Deň sme teda ukončili všetci happy, no hlavne sa potešili menšie deti a rodičia mladých freestylistov. Možno nám vyrastie aj nová generácia. Uvidíme čo bude, ďakujeme všetkým zúčastneným jazdcom, divákom a partnerom tejto skvelej akcie. 

Posledná Rossignol testovačka a Boardlife Jam bude už 20.2.2014Bachledovej doline

Tešíme sa na vás!!!


Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!