Štvrtok 04. Augusta 2011
Autor: Kristián

0 komentárov

The Art of Flight – neskutočný snowboarding prichádza

Určite si všetci dobre pamätáte snowboardový veľkofilm s názvom That’s It That’s All. Všetci sme nechápavo krútili hlavami, očami, rukami, lamentovali sme, ako je to možné. Travis Rice, Scotty Lago, Terje Haakonsen a ďalší nás dostávali do úžasu. Úžas a zimomriavky (inak keď toto píšem, tak ich mám pravidelne) nás sprevádzali po každej premiére na Slovensku. Zúčastnil som sa na troch z piatich a každá stála za to. Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ. The Art of Flight.

Opisovať TITA nemá význam, všetci, čo milujú snowboarding a majú aké také estetické cítenie, ho už určite videli. A znova to prichádza. Red Bull v spolupráci s Brain Farm pod režisérskou taktovkou Curt Morgana prinášajú „The Art of Flight“. Kto videl prvý teaser a následne aj druhý, isto vie, že to bude ďalšia revolúcia medzi snowoardovými filmami. Lebo toto, už video nie je.

Ale nepredbiehajme. Čas premiér pomaly prichádza. A koho budete môcť vidieť? Priblížme si v skratke „účinkujúcich“ hercov.

Travis Rice – Skvelý snowboardista. V roku 2002 sa stal 'Rookie of the Year', vytočil prvé double backside rodeo 1080 v súťaži. Nicolas Müller – zábavný týpek so svojským štýlom jazdenia. Mark Landvik – vynikajúci backcountry jazdec. Ďalej sú to - Jake Blauvelt, Pat Moore, DCP, Scotty Lago, Eero Niemel, John Jackson a Jeremy Jones. Veľké mená, pre obrovský snowboarding. 

Travis Rice spolu so svojimi kamošmi sa vydávajú jazdiť do známych, ale často krát aj nepreskúmaných horských oblastí nášho sveta. Taktiež vám prinášajú iný uhol pohľadu na hory. Uvidíte ich jazdiť v Čile, Aljaške, Wyomingu, Aspene, Coloráde, Andách, ako aj v Britskej Kolumbii.

„Prostredníctvom úplného ponorenia jazdcov do natáčania filmu sme schopní ukázať pravdivým spôsobom, aký je to pocit cestovať do najvzdialenejších miest na našej planéte a hľadať najúžasnejšie podmienky a terén na jazdenie.“ Hovorí Travis Rice. Naše víťazstvá a útrapy sú zachytené v tomto neksutočnom a dramatickom filme. Počas natáčania sme stále balansovali medzi tým do čoho ísť a tým, čo už nie je možné.

The Art of Flight je úžasné dielo plné akcie a neskutočných momentov, ktoré bude môcť s nami prežívať aj divák. Prostredníctvom neobvyklých natáčacích metód, použitej techniky dostáva divák množstvo emócií a úžasných zážitkov.  

Tešíme sa, neskutočne sa tešíme na film. Quiksilver sa určite nenechá zahanbiť a zorganizuje premiérovú tour, ako to bolo pri TITA. Možná bude ešte väčšia, nenormálnejšia a na hranici! Americké dátumy premiér si pozrite v našej správe. Nás skorej zaujímajú európske premiéry. Tie sú nasledujúce.

The Art Of Flight – Premiere tour Európa

8. november Mníchov, Nemecko

9. november Viedeň, Rakúsko

10. november Praha, Česko

12. november Innsbruck, Rakúsko

13. november Miláno, Taliansko

14. november Zürich, Švajčiarsko

16. november Madrid, Španielsko

17. november Londýn, Anglicko

19. november Oslo, Nórsko

21. november Brusel, Belgicko

22. november Amsterdam, Holandsko

23. november Varšava, Poľsko

24. november Štokholm, Švédsko

26. november Paríž, Francúzsko

27. november Moskva, Rusko

 

 

 

 

 

Foto: Scott Serfas, Colin Adair - Bull Content Pool

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!