Streda 21. Septembra 2011
Autor: Martin Malo

0 komentárov

Tomáš Hofbauer - mini edit

Dnes vám prinášame mini-videoedit Tomáša Hofbauera, mladého talentovaného jazdca. O zábery, strih a finálny edit sa postaral Martin Malo. Okrem skvelého pohodového videa si určite prečítajte interview v ktorom sa dozviete veľa zaujímavého.

Čavko Tomáš, tvoje meno sa v poslednej dobe začalo objavovať na rôznych skate súťažiach či weboch, no napriek tomu sa nám aspoň krátko predstav.
Serus, volám sa Tomáš Hofbauer, mám 18 a skejtujem 5 rokov. Bývam vo Zvolene, kde sú momentálne super podmienky na skate a celkovo ma to tu fakt baví.

Väčšina ľudí, teda takmer všetci, ťa volajú Hofi, myslím, že už aj ty sám to vnímaš ako svoje druhé meno, čo ty na to?
boli časy keď mi to trochu vadilo, pretože  niektorí ľudia potom ani nevedeli moje meno, ale už som si zvykol a je to úplne v pohode. Keď mi niekto občas povie Tomáš, tak dakedy ani nezareagujem, už som na Hofiho proste zvyknutý, hehe.

Ako sa momentálne máš?
Mám sa super :), ako vždy. Snažím sa byť pozitívny a vychutnávať si každý deň. Už mám po škole takže sa naučím, najem a pôjdem skejtovať.

Aké boli prázdniny? Viem, že si navštívil niektoré zaujímavé miesta, tak sa s nami podeľ o svoje zážitky.
Prázdniny boli v pohode. Najskôr som bol mesiac a pol iba vo Zvolene a skejtoval  a potom som šiel k známym na 18 dní do Kanady. Týmto im chcem poďakovať za super dovolenku. :) Bol som vlastne v Ottawe, odkiaľ sme chodili stále na výlety, takže som navštívil miesta ako Niagarské vodopády, Toronto a boli sme sa pozrieť aj v USA, takže to bola pecka.

Opäť sa začal školský rok, prezraď nám, kde študuješ a ktorý ročník navštevuješ?
Chodím na Gymnázium vo Zvolene. Tento rok maturujem, takže je to trochu hrot, ale škola nezaberie zase toľko času, takže jazdím vkuse každý deň.

Čo by si chcel vyštudovať a akým smerom by si sa chcel v budúcnosti uberať?
Chcem ísť na ekonomickú fakultu. Najviac ma očaril marketing a hlavne reklama, takže by som sa chcel uberať týmto smerom. Možno budem raz marketingový manager pre nejakú veľkú skejtovú firmu niekde v Cali, to by bolo najviac hehe.

Dostávaš v súčasnej dobe aj nejakú podporu od sponzorov?
Skejtujem za Picnic Skateshop, ktorý si otvoril Peťo Molec u nás vo Zvolene. Mám u nich super podmienky, takže som najviac spokojný. Je tam vždy pohodička, takže tam rád chodím pozrieť si nejaké video, alebo si len prelistovať nejaký časák.

Čo vravíš na skate scénu vo Zvolene? Si spokojný s podmienkami alebo ti tu niečo chýba?
Najlepší skatepark, školák, 2 minirampy vo vykurovanej hale – lepšie si to už ani neviem predstaviť. Mám tu super fellákov, ale chýba mi niekto s kým by som sa mohol hecovať každý deň a skúšať nové triky.

Kto alebo čo ťa najviac motivuje v tvojom skateboardingu?
Najviac ma motivuje ten progress, to je úplne najlepší pocit, keď prídeš večer domov najviac zničený, ale vieš, že si sa zase niekam posunul. Potom ma určite hecne, keď si pozriem nejaké video, kde to všetci najviac zabíjajú, tak si poviem, že to aj ja musím hrotiť ešte viac. No a Cory Kennedy momentálne najviac, ten má úplne najlepší štýl.

Pomaly, ale isto sa schyľuje ku koncu roka, čo by si ešte chcel za ten čas stihnúť? Nejaké tripy, alebo sa už tešíš na zimu?
Na zimu sa neteším v žiadnom prípade hehe, ale máme tú minirampu, tak prezimujem tam. V pláne sú aj 2 väčšie výlety, ale to sa nechajte prekvapiť. No a teraz chcem čo najviac jazdiť závody, keď konečne sú, takže v najbližšej dobe ma môžete vidieť tam.

Kam sa teda najbližšie chystáš?
Najbližšie to bude určite na SSP do Žiliny.

Okej, díky moc za rozhovor. Ak by si chcel niekomu poďakovať dávam ti priestor. ;)
Bohu, vesmíru, ale nazvite si to každý ako chcete :), rodičom za všetko, sestre Veronike, priateľke Kaji, lebo je najviac, Picnic-u, tebe Maťo za oveľa viac než toto video, Peťovi Mercellovi, Peťovi Molecovi, Vencovi (Kill), Jozefovi (BS), všetkým najlepším fellákom (oni vedia) a Tomášovi Cajchanovi za to, že som vôbec začal skejtovať :)  Pozdravujem všetkých, ktorí ma poznajú. Serus

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!