Streda 14. Novembra 2012
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

TSC in KZN city - Tury a Nanuk aj s homies

Skateboardová sezóna je už pomaličky za nami. Každý fanatik športu na štyroch kolieskach v týchto mesiacom keď vidí slnko neváha ani sekundu a uteká jazdiť. Tak to bolo aj v našom prípade a jeden pekný slnečný piatok sme si spravili malý výlet do KZNcity.

TSC tento krát reprezentoval Rišo Tury, Maroš "Frízer" Viest a moja maličkosť. Hodinová cesta zbehla ani sme sa nenazdali. Cestou do skateparku v centre mesta nás zbadala početná Tereskinel crew a tak sme mali o cestu do skateparku postarané. Slnečné počasie sme si veľmi užívali, až kým neprišiel nepríjemný VKV (vietor), ktorý sme asi do spišskej doniesli z Košíc. Tri hodinky jazdenia boli veľmi príjemne. Malí tereskinels lietali po parku hore dole. Vidno, že Ogi im už niečo ukázal a pomaličky sa učia. No najviac mi zostal v pamäti maličký talentovaný Miško, ktorý má možnosť isť hore v skateboardingu. Viac sa dozviete z videa. Po jednom triku nám dali featuring do videa KZNboyz Peťo Wolf a malý Feďo. Rišo klasicky si dal chillový pojadzík. Zbytočne veľa riadkov, radšej sledujte nasledujúce video.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!