U-rampa v Jasnej? Áno na Shred it All Spring Session 2015
Štvrtok 16. Apríla 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

U-rampa v Jasnej? Áno na Shred it All Spring Session 2015

Nikto si už nespomenie na Klaudiu a jej Double Rodeo, nikoho už nezaujíma Billy Morgan s otočkou o 1800° a dokonca Matysov 13. majstrovský titul zapadol prachom. Teraz je tu u rampa v stredisku Jasná - Nízke Tatry. Myslíte si, že si robíme srandu. Ale nie, tá rampa tam naozaj je!

Miestni jasňácki shaperi si za ušetrené peniaze (ževraj celú zimu pili len vodu z potoka) kúpili pipedragona, osedlali ho a na Otupnom vyrezali u-rampu. To však nie je všetko, čo sa pre vás chystá na Shred it All Spring Session 2015. Na sobotu, 18. apríla je pripravených viacero jibových,ale aj snehových prekážok. Svoju účasť prisľúbila aj Boxzila, ktorá je v novej forme a má veľkú chuť zhltnúť nejedného jazdca.

Takže pekne po poriadku. Kedy a kde? 18. apríla 2015, stredisko Jasná - Nízke Tatry, snowpak na zjazdovke Otupné. Dostanete sa tam viacerými spôsobmi. 1. - spôsob je vývozom Grand Jet lanovkou, ktorý prebehne medzi 8:30 a 9:30. POZOR, vývoz je len jeden, ak ho nestihnete máte smolu. 2. - spôsob je rozjazdiť sa na fungujúcich vlekoch/zjazdovkách, vytiahnuť sa na Chopok Funitelom a zjazdiť do snowparku žľabmi. Najľahší zo žľabov je Dievčenský. POZOR, v sobotu budú žľaby pravdepodobne zľadovatelé a tvrdé. Hlavne jiberom s otupenými hranami hrozí pád do doliny a následná smrť. POZOR aj na medvede, ktoré sa v doline pod žľabmi ukazujú najradšej s mladými a sú agresívne a hladné. Aj tu hrozí smrť.

Treťou možnosťou je vyšlapať si to hore do parku. Túto možnosť však neodporúčame, keďže snowpark je od parkoviska ďaleko, cestou vás môžu taktiež zožrať medvede a ešte k tomu, kým sa dostanete pešo hore vypľujete vašu prefajčenú dušu. Nežgrlošte a kúpte si nejaký druh lístka. Podporíte tak chalanov, čo túto akciu pre vás zrobili, stredisko, ktoré poskytlo miesto, naftu, ratrak a tak ďalej. Vieme, že peňazí nie je veľa, ale podporiť takúto akciu zakúpením lístka vás pravdepodobne nezabije.

Ideme na prekážky. Jama otrokov = dvojvlna + zákopová vyhadzovačka (veľké zadky a tí, čo nevedia jazdiť rovno majú vstup obmedzený), vedľa rovná rúra. Nasledujte platforma s dvoma dvoj-rúrkamy a to doublekink a dlhý street. Za ňou na pravej strane je speed mini dvojica rovných railov (len pre speed jiberov!). Dostávame sa k tomu najlepšiemu a to u-rampa. Nástup do nej je z každej strany iný. Pravá strana schodový ropovod a ľavá strana polejam. Na pravej strane sa taktiež ešte nachádza ešte jeden ropovod a na konci street jakel. V ľavo v rampe wallride lavička a dlhší ropovod. Pod rampou v pravo je ešte rovný rail a všetko to končí obrovský corner na šialenoty! Na záver si dáme tvrdý peting na Boxzile a kto ju dá najtvrdšie môže si jej srdce zobrať domov na večeru. Boxzila má 6 častí a dva gapy, aby vaše kolená pocítili stredovek!

Dosť namakané! Na to, že je apríl v pokročilom štádiu. Všetko by malo byť na sobotu krásne ošejpované, upravené. K dispozícii by mal byť gril, muzika, takže si doneste klobásky, ale hudbu nosiť nemusíte, tá sa bude púšťať jasňácka!!! No a prečo píšeme "malo", lebo počasie je nevyspitateľné. Ten , kto bol minulý rok vie, že aj keď je predpoveď nepriaznivá, všetko bude dobre!

O toto všetko sa postarali chalani ako: Matej Zemanovič, Kvetko Šlavka, David Hovanec, Stano Kobza, Patrik Paulínyi, Zoltán Strcuľa, Kubo Brziak, Michal "Sakso" Stiksa, Miki Grossmann, Milan Purdeš a ďalší. Za grafiku Kajo Šmihula.

Po akcii, ak budete ešte vládať, prebehne afterka na hoteli Liptov. Zahrá legenda snowboardingu, wakeboardingu a pánskych huncútstiev Dj Dróty. Tvrdý alkohol sa bude liať prúdom potoka, pivo silou rozbesnenej rieky. Tancovať holí budeme do rána a tak, však to poznáte.

Shred it ALL!

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: halfpipe urampa jasna shred it all

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!