Videoreport Kulturpark skate session 2021
Piatok 27. Augusta 2021
Autor: Ďuri Tury
Foto-video: Ďuri Tury
0 komentárov

Videoreport Kulturpark skate session 2021

Počas uplynulého víkendu sa odjazdila v Košiciach vytlakovaná Kulturpark skate session. Na Biele námestie pred Kulturparkom zavítali jazdci skoro z celého Slovenska.

Zastúpenie tu mali mestá ako Námestovo, Dolný Kubín, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Bardejov, Prešov a nechýbali samozrejme aj domáci jazdci z Košíc. Počas príjemného slnečného popoludnia sa na Kulturparku sa otvorila nová centrálna prekážka, odjazdilo sa viacero best trickov a nezabudli sme ani na game of skate. Predstavme si mená, ktoré dominovali na Kulturparku

Best trick na pódiu:

  1. Tomáš Kubala
  2. Denis Chromý
  3. Jozef Sivák

Game of skate:

  1. Tomáš Kubala
  2. Aďo Iľaščik
  3. Pepe Ferko

Tlakers best trick:

  1. Boris Kupec
  2. Tomáš Kubala
  3. Pepe Ferko

TheStreets best trick:

  1. Tomáš Kubala
  2. Dávid Štefaník

Na záver by sme sa chceli pogratulovať všetkým výhercom a poďakovať sponzorom K13 - Košické kultúrne centrá, TheStreets, Vitamin Well Slovakia, Cube skateshop, Film Trucks, PUSHER bearings, Souljah griptape, LAYDAK, Overtime.Sac.Shop, Ruja CBD, Tlakers a TSC - Ťahanovská skate crew bez ktorých by sa tento event nemohol stať skutočnosťou! Rovnaká vďaka patrí všetkým mediálnym partnerom Boardlife.sk, Boardmag.cz a Skaterock.cz za propagáciu Kulturpark skate session. Priebeh celej akcie si môžete prezrieť z fotografií od Dušana Kruciľáka a videa od Durie production.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: kulturpark kosice

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!