Pondelok 24. Októbra 2011
Autor: lentila
Foto-video: Hitka
0 komentárov

Vieme, kto je špecialista na zimné zájazdy do francúzskych Álp.

Byť ubytovaný priamo vo vysokohorskom stredisku, spustiť sa po zjazdovke priamo do apartmánu, či hotela, nečakať dlhé minúty na lanovku, lyžovať vždy na inom svahu, mať pocit, že si na kopci sám... Presne takúto pohodu si môžete vychutnať jedine vo francúzskych Alpách.

Najznámejšia, najnáročnejšia a zároveň najvyššie hodnotená je vo francúzskych Alpách svetoznáma lokalita Les 3 Vallées (tzv. 3 údolia), ktorá ponúka celkom 600 km upravených a navzájom prepojených zjazdoviek. Môžete tak jazdiť až vo výškach nad 3.000 m. Do tejto lokality patria aj renomované strediská ako Les MenuiresVal Thorens v údolí Vallée des Belleville, alebo v ďalšom údolí nižšie položené stredisko Méribel, či v treťom údolí moderné a tomu aj primerane drahšie stredisko Courchevel. Nároční snowboardisti a lyžiari obľubujú stredisko Tignes, ktoré je prepojené s Val d'Isère  a tvorí lokalitu Espace Killy (300 km zjazdoviek). Toto stredisko je tiež preslávené vďaka legendárnym Winter X Games. Francúzske strediská sú známe veľkým množstvom kvalitných snowparkov a takmer nekonečnými možnosťami freeridu. 

Veľkou výhodou pobytu vo francúzskych Alpách je, že z ubytovania je hneď všetko po ruke. Obchody, reštaurácie, bary, diskotéky, športové centrá, bazény s vyhrievanou vodou. Samozrejmosťou je dostatok požičovní výstroje na kvalitnej úrovni.

V strediskách mysleli aj na snowboarding, pozrime sa, čo pre vás ponúkajú:

  • Les Menuires - tu nájdete boardercrossové dráhy troch úrovní a niekoľko skokov
  • Val Thorens - Val Thorens Snowpark, množstvo skokov, railov, prekážok rôznych veľkostí na ploche 70 000m²
  • Méribel - niekoľko snowparkov s množstvom skokov, railov, boxov a iných prekážok
  • Courchevel - samozrejmosťou je veľký snowpark s množstvom prekážok rôznych tvarov a veľkostí
  • Tignes - miesto konania európskych zimných X-games

Pokiaľ ste teda ešte vo Francúzsku nesnowboardovali alebo nelyžovali, odporúčame to čo najskôr vyskúšať. Samozrejme najlepšie s dlhoročným špecialistom na francúzske Alpy, ktorým je CK HITKA. Takže, pokiaľ nemáte konkrétnu predstavu kam sa vybrať, treba si nechať poradiť. Táto cestovná kancelária má za sebou dostatok skúseností, keďže je to už jej 22. sezóna. Dosť dlhý čas na načerpanie skúseností a získanie dôvery klientov nielen serióznou ponukou, ale aj dlhodobo férovými a výhodnými cenami zájazdov, ktoré sú vždy uvádzané v konečnej podobe a prehľadným spôsobom.

Komplexná ponuka CK HITKA je cenovo výhodná oproti individuálnemu pobytu a aj túto sezónu vám tento špecialista na francúzske Alpy ponúka cenovo atraktívne balíky služieb, v ktorých je spravidla týždenné ubytovanie už spojené so 6-dennou permanentkou. Všetko o fantastickej ponuke zájazdov do francúzskych Álp a podrobnejšie informácie o ponúkaných produktoch nájdete na www.hitka.sk

Na www.hitka.sk nájdete aj ponuku pobytov vo Švajčiarsku, Taliansku a Rakúsku, ale aj špeciality ako je jedinečná stáž na monoposte F1, alebo plavby loďou po francúzskych riečnych kanáloch.  

 

POZOR!!! s CK HITKA súťažíme o úžasné ceny len na Boardlife.sk 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!