Pondelok 20. Februára 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Zapojte sa do stávky s Klaudiou a Dušanom

Na začiatku bola stávka. Odvážna stávka! A pri tom Generali Slovensko a projekt s názvom Keby niečo... Dvom mladým, talentovaným športovcom Generali Slovensko navrhlo, aby uzatvorili verejnú stávku.

Klaudia Mendlová reprezentuje Slovensko v disciplíne slopestyle snowboard. Je to zimný živel a na snehu sa cíti ako doma. Dušan Antalík je jazdcom na BMX, takže jeho obľúbené ročné obdobie je skôr leto. Možno sa na prvý pohľad nezdá, že šance oboch na výhru sú vyrovnané – ale práve preto sa tento projekt oplatí sledovať! 

V sobotu 25. februára 2012 vyvrcholí stávka Klaudie a Dušana počas adrenalínového súboja v lyžiarskom stredisku v Donovaloch. BMX rider Dušan a snowboardistka Klaudia sa stretnú pri špeciálnom snehovom skoku. Budú súťažiť, ktorý z nich preskočí viac slovenských hokejistov poskladaných vedľa seba. Každý na svojom „náradí“, ale obaja na rovnakom povrchu. Bude to vzrušujúce predstavenie.

Každý si môže vsadiť a tipovať, kto vyhrá. Tipovacia otázka je jednoduchá: „Ktorý z našich dvoch športovcov preskočí 25. 2. 2012 v Donovaloch viac slovenských hokejistov - vyhrá stávku Klaudia Medlová alebo Dušan Antalík?“ Súťažiacim stačí sa zaregistrovať na http://www.kebynieco.sk, tipnúť si víťaza netradičnej stávky a vyhraj super ceny v celkovej hodnote 2400 Euro a cestovné poistenia od poisťovne GENERALI SLOVENSKO.

Prvou cenou je týždenný  snowboardový/lyžiarsky pobyt v talianskom Val di Fiemme pre dve osoby v luxusnom wellness hotely vrátane skipassov  v hodnote 1600 Euro, druhou cenou je víkendový pobyt v hotely Kempinski v Tatrách na Štrbskom plese pre dve osoby v hodnote 550 Euro a treťou cenou je poukážka na nákup v sieti predajní Intersport v cene 200 EUR. 

Tipovať sa ale nemusí len online. Každý kto dorazí 25. 2. 2012 na Donovaly, zažiť súboj Klaudie s Dušanom na vlastnej koži, si môže vybrať svojho favorita priamo na mieste a takisto sa zapojiť do súťaže.

Generali Slovensko, sa rozhodlo finančne aj materiálne pomôcť dvom športovcom na ich ceste za splnením športových snov. Takmer rok sa rozhodovali, akých konkrétnych športovcov na Slovensku podporiť. Vybrali sme dvoch športovcov z odlišných športov, dokonca so športmi z odlišných ročných období tak, aby sme boli v strehu po celý rok a stále mali komu fandiť.

Viacej na http://www.kebynieco.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!