Denníček Dominikánska I/IV
Pondelok 18. Februára 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Denníček Dominikánska I/IV

Ďalší report je od Aničky Bezděkovskej. Už sme tu ôsmy deň, ale príde mi ako keby sme tu žili už niekoľko rokov. Máme svoj obľúbený mojito bar na pláži a happy hour. Poznáme väčšinu predavačov suvenírov, priatelíme sa s týpkami zo spermercada v úseku mäsa a syrov. A čo vlny?

Včera boli super podmienky, ale pretože sme boli po veľkej party nemali sme silu vstať. O našej party si asi ešte teraz rozpráva celé Cabarete... Doviedli sme totiž na diskotéku krásnu modelku Moreliu, ktorá svojími sexy pohybmi zhypnotizovala nie len pánske osadenstvo. Kamil bol tanečníkom večera a na jeho vrtenie zadkom budeme ešte dlho spomínať. Čo sa týka jedla nemôžeme si vôbec sťažovať. Každý večer iná špecialita... A hlavne - dnes večer budú steaky! Ale naozaj :)

Včera byly super podmínky, ale protože jsme byli po velké party, nebyla síla vstát. O naší party si asi ještě teď povídá celé Cabarete... Vyvedli jsme totiž na diskotéku krásnou modelku Morelii, která svými sexy pohyby zhypnotizovala nejen pánské osazenstvo. Kamil byl tanečníkem večera a na jeho vrtění zadkem budeme ještě dlouho vzpomínat. Co se týče jídla, nemůžeme si vůbec stěžovat. Každý večer jiná specialita... A hlavně - dneska večer budou steaky! Ale opravdu :)

Fotograf Charlie si dohodol modelku z Higüey - asi dve hodiny cesty od Santo Dominga. Prišla v piatok večer a už jej prítomnosť vyvolávala pozornosť. Všetci chalani sa okamžite zamilovali :) Charliemu bolo jasné, že ju bude musieť strážiť a svojho garde sa zhostil až tak, že sa to ostatným nepáčilo. Na fotenie som s ním išla nakoniec ja, aby sa Morelia cítila viac v pohode a tiež preto, aby som im prekladala. Fotilo sa na miniatúrnom ostrovčeku asi dve hodiny cesty z Cabarete a ešte pol hodiny loďou. Asi hodinu sme mali ostrov len pre seba, než začali lode privážať davy turistov. To už nebol pekný pohľad. Potom sme urobili ešte pár fotiek na Encuentre a po večeri sme išli na drink... Nezostalo u jedného a ako už som písala Morelia nažhavila celú diskotéku...

Fotograf Charlie si domluvil modelku z Higüey - asi dvě hodiny cesty od Santo Dominga. Přijela v pátek večer a už její přítomnost vyvolávala pozdvižení. Všichni kluci se okamžitě zamilovali :) Charliemu bylo jasné, že ji bude muset hlídat a svého garde se zhostil až tak, že se to ostatním nelíbilo. Na focení jsem s nimi nakonec jela já, aby se Morelia cítila víc v pohodě a taky proto, abych jim překládala. Fotilo se na miniaturním ostrůvku asi dvě hodiny cesty z Cabarete a ještě půl hodiny lodí. Asi hodinu jsme měli ostrov jen pro sebe, než začaly lodě přivážet davy turistů. To už nebyl pěkný pohled. Pak jsme ještě udělali pár fotek na Encuentru a po večeři jsme šli na drink... Nezůstalo u jednoho a jak už jsem psala, Morelia nažhavila celou diskotéku...

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!