Denníček Dominikánska I/V
Piatok 22. Februára 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Denníček Dominikánska I/V

Práve prežívame posledné večerné posedenie u bazénu. Tí menej šťastní z nás, ktorí odleteli už dnes sa už v lietadle pripravujú na pristátie v zamrznutej Prahe. Naša dvojtýždňová dovolenka v Karibiku utiekla naozaj rýchlo hlavne vďaka pravidelným návštevám plážových barov s výhodnými ponukami drinkov v rámci happy hours.

Právě prožíváme poslední večerní posezení u bazénu. Ti méně šťastní z nás, kteří odletěli již dnes, se už v letadle připravují na přistání v zamrzlé Praze. Naše dvoutýdenní dovolená v Karibiku utekla opravdu rychle, zejména díky pravidelným návštěvám plážových barů s výhodnými nabídkami drinků v rámci happy hours.  

Teraz už len spomíname na všetky zážitky z cestovania po Dominikánskej republike, na výlety po okolitých mestách a plážach, na adrenalínový zjazd vodopádov, na príjemné spestrenie pobytu s charizmatickou modelkou Mereliou, na šnorchlovanie na Paradise Islandu, na výbornú kuchyňu rozmanitých miestnych podnikov, na skvelú ostrovnú atmosféru, na diskotéky v plážových baroch, či na Tomášove večerné hudobné predstavenie a hlavne na každodenné ranné surfovanie v divokých a príjemných vlnách Atlantického oceánu. Teraz už ostáva len zbaliť kufre a vyraziť spať. 

Nyní už jen vzpomínáme na všechny zážitky z cestování po Dominikánské Republice, na výlety po okolních městech a plážích, na adrenalinový sjezd vodopádů, na příjemné zpsetření pobytu charismatickou modelkou Morelií, na šnorchlování na Paradise Islandu, na výbornou kuchyni rozmanitých místních podniků, na skvělou ostrovní atmosféru, na diskotéky v plážových barech, či na Tomášovo večerní hudební představení a zejména na každodenní ranní surfování v divokých i příjemných vlnách Atlantického oceánu. Nyní už jen zbývá zabailit kufry a vyrazit spát. 

Jednoznačne odporúčame si pobyt predĺžiť minimálne o niekoľko dní na cestovanie, pretože je určite škoda nestráviť časť zimy v príjemnom slnečnom Karibiku. My sme zvolili naviac aj variantu predĺženia pobytu o pár dní v New Yorku, cez ktorý máme náš let domov. Jediná pozitívna myšlienka na návrat domov je, že si konečne odpočinieme od skutočne náročného programu. 

Kamil

Rozhodně doporučujeme si pobyt prodloužit minimálně o několik dní na cestování, protože je jistě škoda nestrávit část zimy v příjemně slunném Karibiku. My jsme zvolili navíc i variantu prodloužení pobytu o pár dní v New Yorku, přes který máme náš náš let domů. Jediná pozitivní myšlenka na návrat domů je, že si konečně odpočineme od skutečně náročného programu.

Kamil

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!