Denníček Dominikánska II/I
Pondelok 25. Februára 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Denníček Dominikánska II/I

Začal druhý SURFTRIP v Dominikánskej 2013. O tom, že vlny sú tu pre začiatočníkov naozaj ideálne sa mohol presvedčiť Robin, ktorý jazdil hneď prvý deň lekcií. Veľký pokrok urobil Tomáš. Po desiatich dňoch jazdí na vlnách na line-upe. Zajtra ideme na výlet na Playa Grande. Report napísala Věrka.

17 hodinový let som úspešne prežila. Kufre som veľmi rýchlo vybalila a hurá do priezračnej teplej vody Atlantického oceánu. Je to až neuveriteľné, že sa tu prechádzam v plavkách, užívam si slniečka, super pohodovej atmosféry a v čechách zatiaľ vytiahli tie najhrubšie svetre. No, čo na to povedať, mohli ste ísť tiež :) Prvý deň som len chodila a neverila šťastiu, že som tu. Druhý de§ už sme jazdili naše prvé vlny, teda ja som sa pokúšala. Na zapitie našej premiéry sú miestne happy hours absolutne ideálne. Potom sme vyskúšali aj miestny bar. No bar. Pani miešala výborné Cuba libre a keď nemala Colu poslala dcéru do obchodu cez ulicu pre ďalšiu a za minutku bola zase ready. 

17 nácti hodinový let jsme úspěšně přežila. Kufry jsem velmi rychle vybalila a hurá do průzračné teple vody Atlanského oceanu. Je to až k neuvěření že se tady procházím v plavkách, užívám si sluníčka, super pohodové atmosféry a v česku zatím vytáhly ještě tlustější svetry. NO co na to říct, mohly jste jet taky ,o) První den jsem jen chodila a nevěřila štěstí, že jsem tady. Druhy den už jsme sjížděli naše první vlny, teda já se pokoušela. Na zapití naší premiéry jsou místní happy hours absolutně genialní. Potom jsme vyzkoušely i místní bar. No bar. Pani míchala výborné Cuba libre, když měla zrovna Colu. Když ne nevadí, poslala si dceru do obchodu přes ulici pro další Colu a za minutku byla opět ready.

Kelímky s cuba libre a k tomu super carneval party v jednom bare u pláže. Super kombinácia na to aby sme dorazili do postelí o 5 ráno. Druhý deň bolo vstávanie veľmi obtiažne, ale videocoaching je nutný. Zišla som pár vlniek a potom som sa krásne prespala na pláži. Dnes sme sa do vĺn po včerajších radách už viacej zakúsli, tak uvidím či to bude poznať na dnešnom premietaní fotiek. Čo potom? Happy hours volajú :)

Kelímku bylo potom trošku více k tomu super carneval party v jednom baru u pláže. Super kombinace na to abychom dorazili do postýlek v 5 ráno. Druhý den bylo vstávaní hodně obtížné, ale videocoaching je nutný. Sjela jsem si par vlnek a pak jsem se krásně prospala na pláži. Dneska jsme se do vln už více za kously po včerejších radách, tak uvidím, jestli to půjde poznat na dnešním promítání fotek. Co potom? Happy hours volají,o)

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!