Denníček Dominikánska II/II
Pondelok 04. Marca 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Denníček Dominikánska II/II

Posledný report z tohto ročného SURFTRIPu v Dominikánskej republike je od Robina. Na surfe stojím po prvý krát a je to rozhodne paráda. Prvé dni boli zaujímavé aj náročné, keď sa človek učí do samého začiatku. Po šiestich dňoch už jazdíme krásne vlny a učíme sa fajnovo zatáčať. Vymenili sme aj dosku za trochu menšiu a hneď sme mali zase plné ruky práce. Hlavne byť stále v strehu a hľadať si tie správne vlny.

Musím sa zmieniť, že sme boli včera na výlete, ktorý sa mimochodom bez pochyby veľmi podaril. Navštívlili sme miesta, ako krásnu pláž Playa Grande, úžasné lagúny, kde sa skáže asi zo 6 metrov do vody a ochutnali sme parádne drinky ako coco loco, ktoré som si zamiloval. Je to niečo ananasové s rumom, bohužiaľ neviem už ako sa to volá. Jedlo to by bol článok sám o sebe, no jednoducho skvelé. Či už sú to plody mora, ryby, zahraničná alebo miestna kuchyňa, všetko výborné. K tomu nejaké to mojito z happy hour a v čechách ma už nikto neuvidí. Ako hovorí Terka "To je pohoda!" Po dnešnom výlete mám zaujímavý zážitok s miestnou dopravou, kedy do malej dodávky nasáčkovali 24 ľudí, neuveriteľné. A povedal by som, že keby chceli dostanú tam ďalších 5 naviac. Čo ešte dodať? Snáď len, že prídite a zažijete super chvíle, keď si chytáte svoju vlnu, ochutnáte miestny život a uvidíte doslova raj na zemi :-) Robin 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!