Francúzsko 2013 III/VI
Pondelok 09. Septembra 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Francúzsko 2013 III/VI

Je tu poslední surfreport z prvního zářijového kempu u oceánu. Bez čárek a háčků jej napsal Honza Čapek a fotky dodal Filip Látal. Mezitím nám začal druhý zářijový týden, se kterým přišel sem tam nějaký mrak a malé, pěkné vlny na učení pro začátečníky i pokročilé jezdce.

Patek patril, jako uz tradicne, zavodum SurfTrip Pro France 2013. Vsichni se na ne moc tesili a nekdo proto ani nesel spat a sel z party rovnou na plaz. Zacinali pokrocili a byl to opravdu masakr. Hned po startovnim vyjeknuti se vsichni vrhli do vln rozboureneho oceanu (ja jsem se teda skoro nestihl ani osvezit a pripravit na start, ale budiz). Nasledovaly triky, za ktery by se rozhodne nemuseli stydet ani zamestnanci cirkusu Humberto. Samozrejosti pak bylo sjizdeni krasnych cistych vln. Jita, Igor a Miriam nakonec vykralovali ocean a vyhrali ve sve kategorii vsechno co mohli. Vsichni z toho meli po pravu neuveritelnou radost. Obzvlast Jita se cely vecer po vyhlaseni tetelila a hihnala, az jsem ji skoro podezrival, ze bere nejaky fajnovy drogy :) 

Krome techto tri borcu ale predvedli super vykony namatkou Kuba, Daniela, dalsi Kuba, Alena, Barca,  Lukas, Karolina, Aneta,  dalsi Kuba, Karolina, dalsi Kuba, dalsi Karolina ( zrejme hodne cool  jmena), Katarina, Marketa, Eva, Libor, Lucka, Natalka, Zuzka, Tatana, Marek, Bara, Jirka , Tomas (s vyndavacim ramenem) a Vojta.

Odpoledne jsme byli na vylete v Biarritz. Lazenske mesto kousek od Hossegoru. Ve zkratce- krasa a vyborna zmrzka, kterou jsme si nedali. Po navratu byl galavecer spojeny se spolecnou vecou a vylasenim vitezu (hihnajici se Jita viz. vyse). Zkoukli jsme taky video, ktere natocil Filip behem celeho tydne a ktere je takova pecka, ze by pry melo vyjit na podzim na DVD. Najdete ho u svych prodejcu, tak si ho urcite kupte. Beda Vam, jestli tenhle kratkometrazni bijak sproste ukradnete na webu! No a nesmime zapomenout na promitani krasnych fotek od dvorni fotografky a parmenky Pawczi ( ta pro zmenu zase vykralovala Dicks&Sand Bar svym brakedancem)

No a ted uz jsme na ceste,  az to budete cist, bude vetsina z nas ( krom par stastlivcu, kteri zustali na 14 dni) uz doma. Vse probiha pokojne.... vlastne ne. V kolone pred Bordeaux jsem se vydal do druheho auta (rizeno kapitanem Pelikanem) pro cistici sadu ( rozmej Tomasovu vonavku a kapesnik) na zpetna zrcatka, ktera byla spinava jako prase. Dopadlo to klasicky a dobry umysl byl po zasluze potrestan. Ty hajzlici mi zevnitr zamkli auto a ja musel proskocit sipku otevreny okynkem. Konzervativni kamionaci nevericne valili zrak, ale asi se pobavili. Takze Kubo, jeste jednou moc dik! :) Dal uz to bylo vazne v pohode.... vlastne jeste ne. anekde kolem pulnoci mezi poli ve stredozemi Francie jsme malem zabili maskota jednoho z hlavnich sponzoru. Liska mela hodne na male, aby z ni nebyla pastika. Vsechno ale nakonec dobre dopadlo. A dal uz to bylo skutecne v pohode, nase auto se s ostatnimi posadkami SurfTripu dorozumivalo pomoci jasne psanych vzkazu na iPadu, viz obrazek. Vypadalo to, ze tomu vsichni docela rozumeli.

Asi tak k popisu konce tydne u oceanu.

Takze jeste jednou moc dik za vsechno a brzo cau znova u ocenu/ bazenu.

PS. Get Lucky!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!