Pondelok 25. Júla 2011
Autor: Misko

0 komentárov

5 surfových filmov ktoré musíš vidieť pred tým ako sa namočíš

Máš dovolenku? Ideš niekam za vlnami? Si stoked? Chceš byť ešte viac? Tak sťahuj a checkuj nasledovné surf classics...

Endless Summer

Endless Summer je legenda. Surfová expedícia zo 60tich rokov zdokumentovaná a nahovorená Bruce Brown-om, ktorá zachytáva presne to o čom surfing je – spoznávanie nových miest, priateľstvo, kopec srandy a nekonečné leto. Endless Summer je “povinné čítanie“ pre každého kto má surfing rád.

Big Wednesday

Film, ktorý si môžeš kľudne pozrieť večer po robote v posteli s frajerkou (frajerom). Dobré časy pre skupinu amerických surferov sa končia začatím vojny vo Vietname. Film vyobrazuje osudy a rozdelenie kamarátov, ktorí sa po rokoch opäť stretnú, aby si zase raz zajazdili na najväčších vlnách aké kedy udreli ich home break.

Riding Giants

Dokument o jazdení obrovských vĺn. V hlavných úlohách - Laird Hamilton. Rozprávanie big wave surferov, zábery na obrovské masy vody a kaskadérske kúsky vás nechajú so zadržaným dychom sledovať obrazovku.

First Chapter

Film Dane Reynolds-a. 40 minút progresívneho surfingu. 40 minút plných surfových šialeností prešpikovaných Dane-ovým typickým produkčným umením. Ak máš rád moderný rýchly surfing, potom je toto video pre teba.

5´5 x 19 14 Redux  

Film z dielne ...Lost Enterprises. Ak poznáš ...Lost videá potom začínaš tušiť o čo ide a toto video ti naozaj neostane nič dlžné. Neobyčajné „behind the scenes“ zábery, ťažká punková hudba a majstrovské surfové umenie. Ako už napovedá názov, vo filme sa jazdí iba na krátkych funboardoch, na ktorých si jazdci ako Mason Ho, Corey Lopez, Chris Ward či Dane Reynolds ničia jednu vlnu za druhou. Koniec filma ukrýva surfovú lahôdku v podaní Skeleton Bay – vlna, ktorá sa dovtedy označovala iba ako secret spot s veľkým S.  

S ďalšími surf informáciami pokračujeme nabudúce. S pozdravom "Misko".

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!