Boardlife.sk zóna bude na festivale Grape už po piaty krát!!! krát
Sobota 01. Augusta 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Boardlife.sk zóna bude na festivale Grape už po piaty krát!!! krát

Tento krát nám to trvalo troška dlhšie a aj keď ste možno už nedúfali aj tento rok na festivale Grape môžete tešiť na Boardlife zónu, v ktorej vám prinášame vlastné stanové mestečko a množstvo zaujímavých aktivít.

Už piaty rok vám na festival Grape 2015 prinesieme množstvo atrakcií. Tohtoročnou najväčšou atrakciou Boardlife zóny bude osviežujúci Skimboarding. V Boardlife zóne myslíme aj na osvieženie a surfovanie počas horúčav na festivale. Aj tento rok sme pre vás preto pripravili bazénik s vodou. To znamená, že znovu si budete môcť počas festivalu vyskúšať vodný šport s názvom skimboarding. Tí, ktorí ste o tomto športe ešte nepočuli, skimboarding je určitým mixom medzi skateboardingom a surfingom. Viac sa dozviete z videa a fotiek z minulého roku alebo na www.skimboarding.cz  K dispozícii budú skúsení jazdci, ktorí vám dajú potrebné inštrukcie, požičajú výstroj a ukážu ako jazdiť. 

Okrem skimboardingu budú na festivale tradične balansovacie dosky tzv. indoboardy, ktoré si môžete otestovať tiež úplne zadarmo. Na indoboardoch si vyskúšate ako ste na tom s rovnováhou. Sú významným doplnkom pri posilňovaní svalov a využívajú sa pri rôznych tréningoch. Používajú ho napríklad snowboardisti alebo surferi. 

V Boardlife zóne nájdete rôzne zábavné aktivity, pri ktorých sa s partiou určite nebudete nudiť. Nájdete tu Disc golf – individuálna hra s lietajúcim tanierom (diskom), pri ktorej je snahou hráča trafiť špeciálny kôš. Ďalšou aktivitou je CornHole – zábavná hra, v ktorej sa hráči striedajú v hádzaní vreciek na navýšenú plošinu s otvorom. Táto hra je ideálna pre lenivcov, vôbec sa pri nej nespotíte!!! Nakoniec treťou aktivitou je Ladder Golf – známy tiež ako „flingy pongy“. Dve golfové loptičky spojené povrazom tzv. „bola“ sa hádže na špeciálny rebrík. Podstatou hry je hodiť „bolas“ tak aby sa omotali okolo stupienkov rebríka. Viac o týchto športoch si môžete ešte pred festivalom naštudovať na stránke www.hurradisc.sk

Áno tušíte správne. Aj tento rok pre vás v Boardlife zóne počas festivalu postavíme Husky stanové mestečko. Stany budú pre vás na festivale už postavené, takže stačí si priniesť svoju karimatku a spacák a o nič sa netreba starať. Stanové mestečko bude postavené v Boardlife.sk zóne a počas celého festivalu je strážené našou Boardlife crew. 

PRE OBROVSKÝ ZÁUJEM A MALÚ KAPACITU STANOVÉHO MESTEČKA BOLA REZERVÁCIA STANOV UKONČENÁ!!!

 Tešíme sa na vás na festivale Grape už 14. – 15. Augusta 2015 na letisku v Piešťanoch

Viac na www.grapefestival.sk

Partnerom Boardlife zóny a stanového mestečka je www.huskysk.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!