Pondelok 01. Augusta 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Čo všetko sa udialo za mesiac júl 2011 v water sekcii

V júli 2011 bolo vody až až. Len išla z nesprávneho smeru. Pršalo. Nič to, surfovať, wakeboardovať, windsurfovať sa dalo u nás, ale hlavne pri oceáne. Hlavnou udalosťou nie len mesiaca júl, ale aj celého československého surfového roka je akcia s názvom: Quiksilver & Roxy Czech & Slovak surfing Championships 2011.

ČLÁNKY:

Ako sme už na začiatku spomenuli. Hlavnou udalosťou bola akcia Quiksilver & Roxy Czech & Slovak surfing Championships 2011, ktorá prebiehala vo Francúzsku a taktiež aj Surf-trip kemp na tom istom mieste. Zúčastnilo sa ho veľké množstvo jazdcov zo Slovenska a Čiech. Priniesli sme vám z nich dokonca tri reporty s vyše 300 fotkami od Matúša Rendeka. Stačí len sledovať Quiksilver & Roxy Czech & Slovak surfing Championships 2011 - časť 1, potom časť 2 a aj 3. časť. Mimo nich, resp. aj počas konania majstrákov ste sa mohli zúčastniť skvelého Surf-Trip campu. Ako inšpiráciu k jazdeniu na vlnách ste si mohli prečítať tip na 5 surfových filmov ktoré musíš vidieť pred tým ako sa namočíš.

SPRÁVY:

Vyše 70 správ vás v mesiaci júl čakalo v našej water sekcii. Dominoval surfing, wakeskate a wakeboarding. Najviac zaujala správa o paddle boardingu a veľkom bielom žralokovi. A už očakávané výsledky z Quiksilver & Roxy Czech & Slovak surfing Championships. Našincovi asi najbližší vodný doskový šport – wakeboarding a wakeskate bol dostatočne zastúpený v správach. Stačí denne sledovať Boardlife.sk a nič dôležité vám neujde.

Okrem klasického surfingu, wakeboardingu a wakeskate, ste sa mohli zoznámiť so skimboardom. A to v správe: Nemáš čln? Vlek? Winch? Nevadí, stačí ti skimboard. Ísť surfovať môžete aj s nami, stačí si prečítať správy ako: Surftrip Lanzarote jeseň 2011 supported by Fox and Boardlife.sk 

Tip redakcie Boardlife.sk: Nadupané surferské video s neskutočnými zábermi, Windsurfista Jason Polakow na obrovských vlnách, Raph Derome a jeho street wakeboarding na hranici

SÚŤAZE:

V júli sme začali s veľkou súťažou o surftrip do francúzska v hodnote 476 EUR. Súťaž pokračuje a ak ste nestihli, určite sa zapojte. Súťaž o Surf-trip do Francúzska.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!