Pondelok 27. Augusta 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Evil production
0 komentárov

Evil wake & wakeskate kemp 2012 part 2.

Dnes pokračujeme druhou časťou z legendárneho, skvelého Evil wake & wakeskate kempu, ktorý sa konal aj v roku 2012. Paráda, jazdenie, kamoši, super vlek, prekážky, parties, baby, chalani a tak ďalej. Každý účastník si našiel to svoje. Druhá časť, druhý náklad fotiek, tak čítajte pozerajte, aby ste aj niečo vedeli. Keby dačo, tu je prvá časť z nášho reportu.

SERVIS pre kemperov a návštevníkov kempu počas konania bol taktiež na vysokej úrovni. Emerservis vytunoval svoj gurmánsky stánok na vyššiu úroveň ako minulý rok. Ponúkol raňajky. Na moje zdesenie a rozmaznané maniere z veľkého mesta, chalani nemali aja na šinke, ani praženicu, ktoré som si tak obľúbil. Následné vysvetlenie okresného hygienika, že by to nebolo úplne vhodné, pregrckať kemp s kamoškou salmonelou, som sa uspokojil s koláčikmi, muffinmi, talianskymi raňajkami. Kto nemá chuť na zdravé pekné veci, ocenil kostelecké párky v bufete. Emeráci varili celý deň až do večera chutné mäsko, šalátiky. Mám na nich však ťažké srdce. Vždy som dostal najmenej šalátu, alebo zabudli dať krutónky, grilované hríbiky, zeleninku, tak ako objednávke predomnou a za mnou. A preto za trest nemajú fotku! Ha há! :)

SERVIS nekončil pri plnom bruchu, pokračoval na masážnom stole kde pracovali šikovné ruky Dharmachakra (nie to nie je meno snedej dievčiny z Luníka IX). Po celodennom jazdení a celonočnom žúrovaní taká fajná masáž padla vhod. Aby ste mohli jazdiť a následne dostať masáž, museli ste mať samozrejme výbavu a tú ste si určite zabezpečili vo Wakeshope, ktorý mal rozložený blšák. Dobré ceny, kvalitka, osobný prístup, rýchlosť to je Wakeshop. (Chalani, kam mám poslať faktúru za PR???) Veľkým plusom boli zľavy na masáž, jedlo, tovar v shope pre registrovaných kemperov.

VLEK je základom úspešného kempu. Samozrejme píšem o spoľahlivom vleku so skúsenými operátormi ťahania. V Košiciach také veci a ľudí majú. Nechceme ospevovať jednu časť republiky, ale je pravda, že počas kempu vlek nestál dlhšie ako 1 minutú a maximálne 3x denne. Nerátam nedeľu, kedy sa roztrhlo lano. Košický vlek je najstarším vlekom, ktorý funguje tuším od roku 1983, isteže v terajšej forme ho udržujú novšie súčiastky. Takže bezproblémové ťahanie zabezpečuje jednak vlek a inak aj operátor. Slížo, Komper, mladí chalani a Ľudo, aj keď Ľuda vlekára som videl viacej v bufete, alebo u nás pod stolom. Hehe, nevadí, určite si musí užiť kemp aj on. Jedinou škodou je okolie areálu a vlastne celý areál. Keď vidím, ako sa vzmohol wakelake čo sa týka hygieny, služieb, komfortu, tak by sa mi niečo z toho páčilo aj v Košiciach. Viem, že v tejto ťažkej finančnej situácii to asi nebude ľahké, ale možná niekedy. Vlek v Košiciach zostáva stále srdcovou záležitosťou, miestom pokoja, pohody, miestom stretnutia s kamošmi a spoločnými chvíľami trávenými aktivitou, ktorú máme radi.

ORGANIZÁCIA kempu prebehla bez problémov. Za celou akciou stoja ľudia, ktorých Evils neživí, práve naopak, oni živia Evils. Nikto sa na kempe nenabalil, kemp sa robil s čistej radosti k wakeboardingu/wakeskate. Evil wake & wakeskate kemp patrí k najlacnejším a zároveň najkvalitnejším kempom v ČR-SK. Nebudem menovať jednotlivých ľudí, čo behali okolo registrácie, trénovania, organizovania turnajov, riešenia vecí atď. Nie je to o jednom, je to o skupine. Určite by sa dali nejaké veci vychytať, Zoran sa aj na ne pýtal, ale momentálne si nespomeniem na žiadnu zásadnú vec, ktorá by mi vadila a zmena bola v silách organizátora. Myslím, že aj účastníci boli spokojní a znova sa vrátia. 

CELKOVÝ DOJEM je vynikajúci. Nenapadajú ma momentálne žiadne veľké negatíva. Štvornohí, siví, rýchli a dlhochvostí kamoši zmizli, dopimpovali sa nedostatky z minulých rokov. Organizačný team (je vás veľa, nebudem menovať, nepil som so všetkými, takže sme si nepotykali) sa postaral o jeden z najkvalitnejších kempov na Slovensku (však je jediný), ale určite musia závidieť aj susedia z Čiech. Dôkazom kvality je veľká účasť kemperov z celého Slovenska a zopár zahraničných hostí. Díkes všetkým, čo mi spríjemnili pobyt na planéte Košice, kde sa stále deje niečo zaujímavé. Zajazdil som si, spoznal nových ľudí, aj trocha zažúroval (ja už nežúrujem veľa), zažil mnoho zaujímavých chvíľ (aj tú na dámskom záchode). Košice tak ostávajú pre mňa milým únikom z reality všedného sveta, ktorý sa dennodenne so mnou točí. Tým však určite nechcem nič zosmiešňovať. 

ZÁVER om by som sa poďakoval všetkým. Aj sám sebe, že som to vydržal. Jáj no aj Majkymu, že ma vyklepaného „zobral“ na stĺp. Prežívame rôzne vrcholy, niekto pri jedení, niekto v posteli v karavane, no a aj som ho zažil na stĺpe. Čakal som krajšie fotky, ktoré v tej situácii vyplodím, no ale trasúce sa ruky, zle nastavenie a tieto výhovorky to neumožnili. Ak si nenájdete ani v jednom z troch reportov fotku, nezúfajte. Planéta Košice a ani iné planéty neexplodujú, akurát budete mať menej like-ov na hnusnom FB, ale to snáď prežijete. Taktiež díky všetkým sponzorom, partnerom, kamošom, podporovateľom, guruom, mimozemským silám, božským silám a kaďekomu, že tu Evils máme. (Evilsáci, taktiež zasielam faktúru za pomazanie dobrého mena). Už končím, štyri plné A4 mojich slov uspali nejednu osobu. Tak sa zobuďte a vidíme sa budúci rok na Evil wake & wakeskate kempe 2013.

Z planéty Košice, Kristián.

ZÁVER PS: V nedeľu ráno som zdrhol z Košíc veľmi skoro. Práca a rodina volala. Následne som sa dopočul, že fenomén Milan „Dróty, Šmajda“ P. zase úradoval. Nie on, ale jeho karma, sexuálny náboj, ostrý pohľad, flujdum, či ako si to tam nazýva. Minulý rok sa chalanom po kempe doslova zlomil vlek. Nevídaná to udalosť nie len na planéte Košice. Viem, že vyše 70 ľudí zavesených na vleku počas niekoľkých dní dá stroju zabrať, ale vlek je prispôsobený na ešte väčšiu záťaž. História sa opakovala. V nedeľu na záver kempu/majstrovstiev, kedy malo prebehnúť voľné jazdenie sa lano roztrhlo. Osoby, ktoré nechcú byť odhalené potvrdili, že Dróty pil a nie málo. Čo robil medzi 5 a 6 hodinou ráno? Nebol náhodou na stĺpe? Nemal orezávačku? Toto sa už nedozvieme. Vleku prajeme skoré uzdravenie (v čase písania reportu je už vlek v pohode) a návrat do bežnej prevádzky.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!