GO Skateboarding Day Košice 2015
Štvrtok 25. Júna 2015
Autor: Boardlife
Foto-video: Juraj Tury
0 komentárov

GO Skateboarding Day Košice 2015

Oslavy Svetového dňa skateboardingu neobišli ani Košice. Minulú nedeľu sme to odpálili v našej Concrete Jungle na Alejovej č. 2 naplno. Tešili sme veľkej účasti najmladších. Rozhodli sme sa a rozdelili vecné ceny od sponzorov akcie do piatich sekcii.

Ako prvú sme si vybrali starú časť, kde sa jazdila chladnička, rail a rovný múrik. Feďo tu hneď naložil flip bs 50-50. O niekoľko minút nato košická stálica Keke ťahal úspešnú sériu výhier, či už v šípkach, alebo stolnom futbale. Pridal k tomu aj druhé miesto trikom pop 50-50 fs out. Najviac prekvapil prešovčan Dávid Štefánik, ktorý dal heelflip bs boro a ukončil tak prvú časť.

Druhý best trick sa jazdil na mramore. Bs blunt a tretie miesto si odniesol Mišo Sedlak. Na druhom mieste skončil Nikolas Kačir so svojim fs boro bigspin out a prvenstvo bral domáci rider Ybkis, ktorý vymyslel flip fs 50-50.

Po týchto dvoch best trickoch sme si dali maličkú prestávočku. Následne sme pokračovali na rádiuse, kde sa vyšantili hlavne chlapci zo Spišskej a Margecian. Čiapku si domov odniesol Matúš Greňa, MG reprezent Džura skončil na druhom mieste a na prvom mieste skončila nestarnúca jazdiacia košická legenda Dirty, ktorý okrem fs indy založil aj tlak step (po našom).

Po tomto best tricku sme prešli na tie najhlavnejšie, pyramídu a schody. Aj keď sme čakali, že na pyramíde padne niečo cez stôl, nakoniec sme sa museli uskromniť aj s transferom. Ten jednoznačne zničil NIkolas Kačír, ktorý začal svoju trikovú nálož bs double flipom, 360 flipom a bigspin flipom. Nasledoval caballerial heelflip a kickflip. Tým nám uľahčil rozhodovanie a zaslúžene si domov odniesol boty. Husto začalo byť na schodoch, kde Joži Vrana hecoval double flip, no nakoniec pukol aj požičanú dosku a tak si v tento deň zapísal lokálny rekord v zlomení dosiek, ktorý skončil na hranici číslo tri. Keke hecoval nollie varheel, no nevydalo. Napínavé to bolo hlavne medzi Dávidom Štefánikom a Nikolasom Kačírom. Ako tento súboj skončil?? Dozviete sa z videa!

Dúfam, že ste si rovnako užili Go Skateboarding Day 2015 naplno ako my.

Komplet výsledky nájdete v našej správe Aj v Košiciach sa oslavoval Go skateboarding day 2015

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: kosice tury

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!