Klystýr, cecky a skejty - TOP momenty z King of TLAK
Pondelok 30. Novembra 2015
Autor: teodor

0 komentárov

Klystýr, cecky a skejty - TOP momenty z King of TLAK

Keďže recenzie sú ťažká nuda, prinášame vám radšej výberovku top momentov z videa King of TLAK. Najväčšia hanba, najlepšie triky a najviac prepité tváre! (Video v článku.)

1. Martin Chominec citlivo vysvetľuje kamarátovi, že si má do zadku strčiť hadičku hlbšie. : "Si zober, že do pirane pcháš taký kokot, do piči, a toto še bojiš". (cca 11:40)


.

2. Mitch s Kamošom spia medzi zábranami na diaľnici. Začíname lightovo, prvý deň tour a chalani hneď v punku. (cca 14:05)

 

.

3. Prvý nepochopiteľný trik - Martin Chominec prelietáva ponad bang transfer v LM. (cca 15:55)


.

4. Matúš Mozol čúra z auta AKA čúra na auto a na seba (cca 17:30). Veľký fešáčisko a jeden z najproduktívnejších jazdcov KoT podcenil silu alkoholu a protivetra.

 

.

5. Ten moment, keď si uvedomíte, že Spišská Nová Vlna (SKTVP) si toto celé dáva vlakom. (Navyše premárnená snaha baliť sprievodkyne...) (cca 19:52)

 

.

6. Nasledujúci moment, keď si uvedomíte, že úlohu, za ktorú by sa bežný človek hanbil ešte 5 rokov, Frenkee z The Chill plní v strede cesty v plnej premávke... (cca 24:20)


.

7. Martin Chominec z BonBon dáva fs ollie do bangu a schádza ho na switch (cca 30:00). Následne fandí krásnym spevom Igorovmu caveman grindu.

 

.

8. Čeko AKA Východný Newyorčan bojuje s rozkopávaním fs flip do tailu (cca 33:55). A jeho súboj je fyzickej aj slovnej povahy.

 

.

9. Matúš Mozola už je v Nitre (na totálku triezvy), a ide "skejtovať za chvíľu". Toto proste treba vidieť na vlastné oči a počuť na vlastné uši, sme zvedaví, či sa vôbec dokázal postaviť na skejt. (presne 37:14)

 

.

10. Vo videu sa prvý krát objaví ladný štýl Peťa Moleca (cca 41:10). Zo začiatku ho až tak nevidieť a preto keď prvýkrát zadelí kdesi v Nitre, určite si ho každý všimne.

 

.

11. "Postaví-sa-ti-cicka-pasáž" (cca 47:00) Chalani ulovili veľa a miestami aj dobre. Najviac asi budete závidieť Igorovi Hanečákovi, ktorý je je rodený lovec.

 

.

12.Matúš Mozola sediac vedľa hovna v termoobale, znovu triezvy : "A teraz ideme toho kickflipa." Kým iné tímy šalamúnsky použili suché psie hovno, niektorí na to šli po hlave a zobrali poriadne čerstvé ľudské kulo. Matúš už má skúsenosti s ošťanými rukami a preto osraté ruky nie sú až taký problém. (cca 50:50)

 

.

13. Frenky tancuje v strede lúky v totálne "peknom" outfite (cca 52:00). Aj takéto random momenty tvoria King of Tlak. Matej Uhler asi neplnil týmto tanečkom žiadnu úlohu, ale na budúci rok prosíme zaradiť - Zatancuj čo najhorší setík na lúke v obleku zúboženého Havajčana. 


.

14. Keď si už myslíte, že po Martinovi Chominecovi nemôže do parku v SNV prísť iný blázon celý v bielom, čo dá lepšiu sérku na boso - prichádza Čeko! Táto sérka je tak šaľena, že aj v topánkach by stála za to. (cca 59:30)

 

.

15. Vejce nehľadí na utrpenie čerstvo zraneného Nanuka, ale radšej nabalil červeného vorvaňa za kamarátku. (cca 01:03:25)

 

.

16. Nanuk sa obetuje za tím a po zranení si trocha vypije : "Do matky piči nejebte ma, ja si chcem vypiť." (cca 01:05:40)

 

.

17. Mitchov zásadný boardslide popri SBSkároch, teší sa aj Peťo Molec. Grind na dlhom je jedna vec, ale boro je druhá. (cca 01:17:08)

 

.

18. Chlapec ukrižovaný igeliťákom na dopravnej značke spí. Moderný Ježiš Skejtus. (cca 01:20:30)

 

.

19. Rudko sa na kalbe pýta, či môže. Ďalší z Guinessových rekordov zachytených na King of TLAK. Najopitejší človek, ktorý bol kedy natočený na kameru.


.

20. Hofi skáče z mega veže, prežije to a za odmenu dostáva ako už je zvykom čo? HOVNO DO RUKY od Mitcha.

 

.

 

 

King of Tlak je mega zážitok a mali by ste ho vidieť.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: king tlak

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!