Koho sledovať na Margaret River Drug Aware Pro?
Štvrtok 27. Marca 2014
Autor: Feelip

0 komentárov

Koho sledovať na Margaret River Drug Aware Pro?

Už o pár dní, 2. apríla sa nám začnú druhé preteky svetovej série ASP. Dejiskom bude opäť Austrália, ale tento krát sa prenesieme na Margaret River, kde sa na najvyššej úrovni nesurfovalo už 20 rokov. Teraz sa ale špička vracia a očakáva sa veľká šou. Tu je pätica, od ktorej môžeme očakávať, že sa pobijú o svoj miesto na výslní.

Carissa Moore

Po tom, ako skončila v úvodnom podujatí sezóny v semifinále, sa bude úradujúca svetová šampiónka snažiť na Západnom pobreží Austrálie revanšovať. Magaret River je známe svojimi veľkými, silnými vlnami a práve to sú tie pravé podmienky pre Carissu, ktorá počas celej zimy trénovala na Pipeline. Očakávame preto jej dobré umiestnenie, nakoľko táto Havajčanka chce opäť zápasiť o titul.

Kelly Slater

Margaret River je jedným z mála miest, na ktorých sa Kellymu ešte nepodarilo vyhrať preteky svetovej série. Okrem nedávneho počmáraného auta by práve toto mohol byť faktor, ktorý ho motivuje k skvelému výkonu, ktorý by ho naštartoval v ceste za 12. titulom majstra sveta.

Taj Burrow

„Som nadšený z toho, že sa Margaret River posunul z Prime eventu na podujatie Svetového pohára,“ povedal domáci miláčik Taj Burrow. A to by teda aj mal. Taj bude ako jediný spať vo svojej vlastnej posteli a doma mu bude variť maminka, zatiaľ čo ostatní si taký komfort nedoprajú. Tamojšie vlny pozná ako svoju dlaň. Ostáva mu už len vyrovnať sa s tlakom lokálnych fanúšikov.

Gabriel Medina

Po tom, ako zvíťazil na Quiksilver Pro Gold Coast sa Brazílčan ocitol na čele svetového rebríčka. „Nikdy sa mi tam nedarilo, ale západná Austrália ponúka skvelé vlny,“ povedal Gabriel nedávno. „Nikdy som nestál na čele rankingu, takže sa budem iba sústrediť na svoju jazdu a budem sa snažiť spoznať tamojšie vlny ešte predtým, ako sa začne súťaž.“ A to je skvelý nápad. Margaret River je totiž poriadne nepredvídateľný spot, na rozdiel od Snapper Rocks, kde Medina zvíťazil pred pár týždňami.

John John Florence

Po sklamaní v úvodných pretekoch sezóny bude musieť John John urobiť všetko pre to, aby si polepšil. Margaret River je na to preňho ako stvoreným miestom. Tamojšie vlny by mali jeho štýlu zo Severného pobrežia Oahu sedieť, a tak čokoľvek pod štvrťfinále považujeme v jeho podaní za neúspech. Pokiaľ totiž JJF chce pomýšľať na celkové prvenstvo, bude musieť začať zbierať body.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!