Nedeľa 09. Októbra 2011
Autor: Teodor Kuhn
Foto-video: Teodor Kuhn
7 komentárov

Michal Illa - progres

Problém slovenských skate videí je často v tom, že jazdca dobre poznáte a presne viete aké sú jeho triky. Nespraví žiadne novinky, kde tu pridá o dva schody viac ako minule, ale stále je to o tom istom. Preto sa Teodor Kuhn rozhodol spraviť trochu odlišnú rubriku Progres. Hlavnou požiadavkou v nej síce nebudú pekné zábery na nových spotoch, ale po vzore mnohých firiem ktoré si budujú tréningové haly – jednoduché videá prezentujúce nové triky daného jazdca.

Ako prvého som vybral Silliho. Od OK! Videa sa nikde neobjavil, ale v Ružinovskom skateparku je jedným z mála ľudí, ktorí idú stále hore. Počas nakrúcania sme často dlho rozmýšlali, čo by sme ešte mohli dať, lebo Silimu sa jeho zásoba zdala vyčerpaná už po prvých dňoch. Našťastie to nebola úplne pravda a dúfam že aj vy si všimnete Progres, ktorý zo seba vydoloval.

Záverom pozdravujem všetkých skateboardistov a želám im, aby sa nezamotali do stereotypu v ktorom prestáva byť skateboarding (aj život) zábavou.

Hodnotenie:

Komentáre

7 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Cuco
Cuco Nedalo mi tak som si musel vytvorit účet aby som mohol okomentovat. :D :) Sili nollie hadr ak sa nemýlim do manuálu alebo manuál 360 flip out a takéto veci? si normálny? :D :) ako bolo spomenuté lepšie video som dávno nevidel jediné čo sa mi miestami nepáčilo je natočenie sem tam. ale viem že to nie je sranda tak nebudem mudrovať. nadpis videa hovorí za všetko PROGRESSSS! :) len tak d alej.
Pridané: 10:56 12.10.2011
Leeedo
Leeedo Dobre videjko.
Pridané: 10:56 10.10.2011
Jepeg
Jepeg s chlapcom jazdim 10 rokov a polku trikov som z jeho strany nikdy nevidel . velmi prijemne . Teo aj ta rubrika je vyborny naapad ale o tom sme sa uz myslim bavili .
Pridané: 10:18 10.10.2011
Čítaj viac komentárov ...