Piatok 04. Januára 2013
Autor: Boardlife

0 komentárov

Pozrite si 5 najčítanejších článkov za rok 2012 vo water sekcii

Začiatkom každého nového roka zvykneme prinášať sumarizáciu toho najčítanejšieho, čo sa na www.boardlife.sk objavilo. Tak tomu bude aj tentoraz, pozrite si päť najčítanejších článkov, ktoré sme vám priniesli v roku 2012 vo vodnej sekcii.

Určite však stojí za to pozrieť si aj ďalšie články, ktoré sa v roku 2012 objavili v našej vodnej sekcii. Bolo ich 25 a mapovali hlavne slovenský wakeboarding a surfing, či už doma, alebo v zahraničí. Teraz ale najčítanejších 5 v roku 2012.

Raj surferov sa našiel v Čunove na umelej vlne (30.4.2012)

Rok 2012 prial slovenským surferom. V areáli Divokej Vody v Čunove vznikla ojedinelá umelá surfová vlna. Priebeh výstavby, prvé informácie, ale aj množstvo ďalšieho materiálu ste mohli sledovať v našich reportoch. Najčítanejším článkom bol hneď prvý o umelej vlne. Pozrite si fotky ešte nezaliateho mechanizmu a aj prvé pokusy surferov, ktoré priniesol Kristián.

Foto: Kristián

Divoká voda v Čunove sa stáva rajom slovenských surférov (22.7.2012)

Aj druhý najčítanejší článok vo „vodnej“ sekcii sa týka umelej surfovej vlny v Čunove. Vlna bola sprístupnená pre surferov a tak sa aktívne fanatizovalo. V článku sme vám priniesli niekoľko nových informácií o river surfingu v Čunove, samozrejme množstvo fotiek od Kristiána a aj video od Lully, aby ste si vedeli predstaviť jazdcov v pohybe.

Foto Kristián, rider Hafo.

River Surf Camp 2012 Čunovo – surfing na umelej vlne (22.8.2012)

Do tretice riversurfing v Čunove. Aj tretí najčítanejší článok je z Divokej Vody. Jednou z prvých organizovaných akcií na umelej surfovej vlne bol River Surf Camp 2012. Verejnosť si mala možnosť vyskúšať surfing na umelej vlne. Počas konania campu prebehli rôzne sprievodné akcie ako mega žúrka do rána a tak ďalej. O video sa postaral Števo Kurilla a o fotky Lulla. Zaspomínajme si.

Wakelake opening 2012 – Zlaté Piesky (22.4.2012)

Na Slovensku sa v roku 2012 konalo niekoľko wakeboardových akcií. K wakeboardingu patria buď člny, alebo vleky. Člnov na Slovensku veľa nie je. Aj s vlekmi je to pobiednejšie. Košice, sú starou známou mekkou, no a v Bratislave nastali túto sezónu zásadné zmeny. Aké? Dočítate sa v reportáži z otvorenia Wakelake.

Maťu a Via sfotil Kristián.

Nový film (A)Wake, prebudí aj vás (7.9.2012)

Otváračka river surfovej vlny, zmeny na Wakelake, Evil kemp v Košiciach a čo tak aj trocha kultúry? Daniela Brogyányi prináša wakeboardové video, ktoré nie je klasickým wake videom, ale skorej filmom s príbehom) s názvom A)Wake. Informácie o natáčaní, teaser, fotky si pozrite v článku, ktorý bol piaty najsledovanejší v roku 2012.

Poz. red.: Za názvom akcie je dátum vydania článku. Umiestnenie článku v rebríčku čítanosti neodzrkadluje kvalitu danej akcie. Do komentov napíšte váš rebríček akcií, o ktorých ste u nás čítali.

Dovidenia v roku 2013 - váš www.boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!