Štvrtok 17. Februára 2011
Autor: Kristián
Foto-video: Mat Rendek
0 komentárov

Quiksilver Radar na Donovaloch

Slovenský Happy Riding Day z Quiksilver Radaru sa na Slovensku konal v nedeľu 13. februára. Deň po Quiksilver Snow Session. Miestom sa stalo stredisko Park Snow Donovaly, keďže momentálne ponúka najlepší Snowpark. Teraz si pozrite report z akcie venovanej našim mladým jazdcom a našej budúcnosti.

Deväť kvalifikovaných jazdcov z Čiech a Slovenska prišlo do perfektne pripraveného snowpaku na Donkách, aby ukázali, čo v nich je. Taktiež sa natáčali profilové videoedity, fotili fotky a hlavne si všetci užívali jazdenia. Predchádzajúce veterné dni sa neopakovali a tak ste si v nedeľu mohli priniesť slnečné okuliare a pohodu. Park bol trocha tvrdší, niekde až ľadový, mladí jazdci ho zvládli na výbornú.

Najlepší český snowboardista a Quiksilver team jazdec Ján Nečas prišiel v úlohe trénera. Honza nie len že natáčal, ale aj svojími cennými radami pomáhal motivovať jazdcov. Osem snowboardistov a jeden freeskier predviedli to čo vedia. Videli sme množstvo airov na šesť a sedem metrových tableoch. Snowboardisti sa nezľakli ani ľadového povrchu a okrem rovných airov točili 180°-tky a aj 360°-tky. Freeskier Pavol Kuric (11. rokov) odišiel na istotu rodeo, 540°, 720° rotáciu a dokonca aj cork 720° a ukázal tak všetkým, že je pripravený na finále. Tak ako minulý rok. Obed bol kvôli nadšeniu z jazdenia posunutý na neskôr. Záver dňa zakončila jibová session na schodoch a lomenej bedni.

Teraz je len na verejnosti a rozhodcoch, aby vybrali tých, ktorí postúpia do finále behom európskych X-Games v Tignes. Všetky videá budú k zhliadnutiu od 27.2.20111 na stránkach Quiksilveru. Takže nezabudnite hlasovať.

Teraz si vychutnajte množstvo fotiek mladých talentov z Česko-Slovenska od Matúša Rendeka.

Chalani, čo sa zúčastnili Quiksilver Radar: David Trnovský (10) SVK, David Kordiak (13) SVK, Pavol Kuric (11) SVK, Tomáš Staruch (13) CZ, Ladislav Hrstka (9) CZ, Miroslav Blaho (10) SVK, Martin Brza (9) CZ, Samo Jaroš (9) SVK a Tomáš Bulva (12) CZ.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!