Report: Zvolen Skate Cup
Streda 18. Septembra 2019
Autor: Marek
Foto-video: Jozef Filkus, Evka Vašíčková
0 komentárov

Report: Zvolen Skate Cup

Zvolen Skate Cup nesklamal ani napriek zlému počasiu a svojej povesti nezostal nič dlžný. Zvolenské šialenstvo sa začalo tento rok už vo štvrtok výstavou fotografií Martina Václavíka, ktoré vyvrcholilo legendárnym downhillom Highway to hell, ktorý vyhral Igor Hanečák. Otvorenie, ako má byť, ktoré pre niektorých plynule prešlo do piatkového úvodného rozjazdu na námestí.

Táto novinka v meste priniesla už tradičné neodmysliteľné bestricky na prekážkach od Jameson, DC, Hoity-Toity a Chill Store. Následne sa všetci zúčastnení presunuli do Skateparku, kde na nich čakalo pivko, Jameson drinky a tie najväčšie Hip-Hopové pecky púšťal Hoodini.

Po ťažkej piatkovej noci sa väčšina osadenstva zobudila v skateparku, kde na nich okrem ranného životného futbalového zápasu mládeže čakal socket powerslide contest, ktorý skomplikovalo počasie a napriek snahe organizátorov sa musela súťaž presunúť do kotolne. Tá však nesklamala a premenila sa na dejisko toho pravého skateboardingu, na ktorý sme čakali. Dobrá nálada, skvelí ľudia a tradične veľa zážitkov bez spomienok. Skateboardingu viedol Matúš Mozola a Jano Ondrejka, ktorý si odniesli 5 litrovú fľašu Jamesonu a množstvo cien od DC Shoes a STEFE, vďaka ktorému máme možnosť skateboardingu v práve spomínanej kotolni. Následne sa celé šialenstvo presunulo do Klubu Delta, kde sme si všetci mohli pamäť oslabiť ešte viac. Tento ročník bol dôkazom toho, že Zvolen a zábavu v ňom nezastaví ani dážď a že je za nami opäť akcia, na ktorú sa bude spomínať, do ďalšieho ročníka a ešte ďalej.

Text: Marek "Mitch" Lovás, Video: Jozef Filkus a fotky Evka Vašíčková

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: zvolen pohar skate molec

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!