Retro: Žer Hovno crew video (2008)
Pondelok 05. Augusta 2013
Autor: Roman Kráľ
Foto-video: Roman Kráľ
0 komentárov

Retro: Žer Hovno crew video (2008)

Tak konečne sa to podarilo! Zrobiť prvé oficiálne Žer Hovno crew video. A v ňom majú profily naši slovenský top 4 jazdci: Maťo Pavlačič, Ondrej Leskoviansky, Peter Molec a Marek Zápražný, samozrejme mnoho ďalších fellaz v montage. Natočil a zostrihal Roman Kráľ.

Žer Hovno 2008

Na videu sa pracovalo cca 3 roky, chalani z crew s Momom strávili veľa času točením v Barcelone, v Prahe, či v rôznych kútoch Slovenska, takže určite je sa na čo pozerať! Pinášame vám toto video na stiahnutie zadarmo. Tak na nič nečakaj a sťahuj! Ak preferuješ vidieť to najprv na plátne, príď dnes 2.12.2008 do klubu Randal.

Soundtrack k videu: 

Intro: Notorious B.I.G. vs Frank Sinatra - Juicy - New York, New York Maťo Pavlačič: Ice Cube - Hood Mentality Ondrej Leskoviansky: Queen - One Vision Montage: Nas - If I Ruled the World (feat. Lauryn Hill) Peter Molec: Iron Maiden - Fear of the Dark Marek Zapražný #1: Ol' Dirty Bastard - Who Can Make It Happen Like Dirt? Marek Zapražný #2: Ol' Dirty Bastard - Rollin' Wit You Outro: Ol' Dirty Bastard - Put It In Your Mouth

Skaters:

Martin Pavlačič, Ondro Leskoviansky, Peter Molec, Marek Zápražný, plus montage: Miro Bodiš, Slifky, Braňo Hoz, Lukáš Mihalec, Maťo Pacas, Tibor Marko, Quixo, Tomáš Stejskal, Miloslav Šály, Lukáš Karásek, Matěj Hakl, Maxim Habanec, Petr Horvát, Andrej Suchan, Momo, Roman Lišivka, Matej Kardelis.

O videofilmoch, Video: Roman Kráľ, 2.12.2008

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!