Streda 07. Septembra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Štvrtá sumárna várka snowboardových teaserov v roku 2011 – menšie produkcie

Dnes pokračujeme štvrtou sériou snowboardových teaserov, ktoré prišli na svet v roku 2011. Stále ostávame pri menších produkciách z ktorých sa teasery roja veľkou rýchlosťou. Sledovať ich a nestratiť prehľad je veľký problém. Preto sme vám 20 ďalších priniesli v nasledujúcom článku.

A začíname videom, ktoré natáčali chalani z Nového Zélandu v Čechách. Netradičná kombinácia, ale je to tak. Sledovať budete môcť 5 kúskov, my vám prinášame tretí kúsok z videa Snow, Man - Czech Mate. Prvý a druhý nájdete taktiež u nás na webe. Štvrtý a piaty sú v príprave.

 

True Color Films prinášajú najnovší teaser s názvom Canada. Jeden z ďalších skvelých teaserov k nadchádzajúcim videám. Jazdia Mario Käppeli, Alvaro Vogel, Nicholas Wolken. Dievčatá zastupuje Lisa Filzmoser. Check it! A nezabudnite zhliadnuť ani starší teaser z Japonska.

Good times rollin je názov nového videa od Bamboo Motion Pictures. Natáčali ho aj chalani, s ktorými sa pravidelne stretávame na Stuhlecku. V najnovšom filmovom počine od Bamboo jazdia: Marc Swoboda, Clemens Schattschneider, Dominik Wagner, Gerald Fuchs, Matthias Gober, Rudi Janda, Robert Wallner, Dominik Weghaupt , Jasmin Reischer, Karli Terzer, Robert Mathera, Seppi Ischep, Florian Galler, Christne Szumovski, Lisa Harml, Kathrin Holzmann.

Určite si nenechajte ujsť skvelý snowboardový teaser Familia 2. Vo videu uvidíte hviezdy ako Lucas Magoon, Dylan Thompson, Marc Frank Montoya, Andrew Brewer, Jake Devine, Johnnie Paxson, Derek Dennison, Jonah Owen a ďalších. Slušný street!

Ďalšia malá produkcia z USA predstavuje svoje nové video. Bude sa volať Stitched Up Clipped Up a jazdia v ňom: Luke Haddock, Yale Cousino, Riley Nickerson, Hans Mindnich, Shaun Murphy, Johnny O'Connor, Jeff Deforge, Dylan Dragotta, Tanner McCarty, Brad Hesson, Steve Lauder, Ben Wachowiak, Alex Hereford, John Murphy, Ralph Kucharek & friends. K videu sme priniesli aj nepoužité zábery.

Rusi sa taktiež nenechajú zahanbiť a prinášajú ďalší snowboardový teaser. V Sponsor This jazdia: Nikolay Grinev, Alexey Osovickiy, Stepan Artemev, Alexey Batmanov, Ilya Verxotyrov a Artem Pitchxadze.

Dúfame, že nestrácate prehľad. Tentoraz niečo známejšie a to Homies IV prinášajú svoj teaser Boiling Point. Zajazdia s v ňom: Niels Shack, Chris Weber, Fred Couderc, Morgan Lefaucheur, Aymeric Tonin, Sparrow Knox, Cedric Giovanola, Nicolas Droz a ďalší.

Vo videu Guess What majú zastúpenie hlavne mladí jazdci z Kanady. Sú to Daou, Vince GrandMaison, PL Desgagné, Max Desgagné, Nic Tremblay, Sim Ouellet, Frank Lachance, Jo Truchon, Frank Jobin, Max Desroches a ďalší. Vo videu dominuje street, ale objavia sa zábery aj z BC.

Kanadská filmárska spoločnosť s názvom Homemade Production vám prináša svoj počin. Volá sa Lock It a teraz si môžete pozrieť teaser. Mená jazdcov vám asi nič nebudú hovoriť, radšej si pozrite video.

Olliepop Films prinášajú Out Reach Reach Out, kde sa objaví aj Česko. Jazdilo sa v iných krajinách a tov Rakúsku, vo Whistleri, Nelsne, Big White a v austrálskych rezortoch Falls Creek, Mt Baw Baw & Mt. Buller.

Teaser k fínskemu snowboardovému videu Konna. Vydáva ho menšia produkcia, ale fínsky snowboarding stojí za to. Nemajú vysoké hory, ale zato kopec možností jazdiť.

Ďalší, z nespočetného množstva snowboardových teaserov. Jeho názov je S - Trippers & Powder Junkies teaser a jazdia v ňom zaujímaví japonskí jazdci: Kazuhiro Kokubo, Yusaku Horii, Kotaro Kamimura, Takaharu Nakai, Yuta Kiyohara, Yoshinari Uemura, Teddy Koo, Masaomi Harada, Syuhei Sato, Akihiro Sato, Hiroumi Fujimoto, Kohei Kudo, Fumiyuki Murakami, Daisuke Murakami, Kodai Watanabe, Masaharu “Masai” Nakao, Shota Suzuki, Shunsuke Hoshino, Yuma Abe, Masaki Toda, Kazushige Fujita...

SWAG je poľský snowboardový videoprojekt. Vidieť ho budete môcť čoskoro a jazdia v ňom top jazdci poľského snowboardingu. Mená ako Wojtek Pawlusiak, Tomek Wolak, Kuba Dytkowski, Radek Czastkiewicz, Jakub Szkaradek, Michał Ligocki, Kasia Kwiecień a ďalší vám určite niečo hovoria. Častokrát ich stretávame na našich akciách. O produkciu sa postarala partia s názvom Wataha Video.

Digistyles prináša ich video s názvom DookieFresh. Ďalšie video, ktoré budete musieť vidieť. Malá produkcia, ale za to zábavné triky na streete. K tomu pow pow, nejaký ten park a snowboarding ako oči.

Aj keď v tomto teaseri k videu Car Danchi toho snowboardingu moc neuvidíte, aj tak si ho pozrite. Zábava na prvom mieste. Ale áno, aj snowboarding príde. Ale až na samom konci. Už dlho sme sa tak nenasmiali.

Arbor prináša ich nový teaser - Van Delirium. Zajazdia si v ňom: Sams, Erik Leon, Austin Young and friends including Eli Weiner, Nick Visconti, Joe Bosler, Scotty Vine a mnoho ďalších skvelých jazdcov.

Airblaster sa vybral na výlet do Ruska. Natočil tam krátke video s názvom Thank You, Baby, ktoré mapuje ich 10 dní v tejto krajine.

Tentoraz TimeBomb prinášajú teaser All Of US. Jazdia: Mammouth Durette, Stéphane Fortier, Phil Fournier, Frank Bernard, Bob Cloutier, Gab Gaulin, J.P. Morin, Ced Gonthier, Antony Vigneault, Alexis B.G., Frank Delisle, Gab D.B. a Mike Roy. K nemu sme priniesli aj strašné držky.

Ďalšie a ďalšie snowboardové teasre. Za chvíľku ich budeme mať na Boardlife vyše stovky. Tentoraz Quite Alright prodkcia prináša Quite Addictive teaser. Ide o švédsku snowboardovú produkciu.

The Visual Collective prinášajú Off The Cuff. Tentoraz jibing v podaní super jazdcov. Ukáže sa aj pow pow, ale video Off The Cuff je zamerané hlavne na jibovanie a železo.

Uff zvládli ste to? Heh a to nás čaká ešte náklad ďalších teaserov. Takže vychutnjte si teit,lebo ďalšie sú už na ceste. Ak chcete mať prehľad, stačí ak budete denne sledovať naše news.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!