Štvrtok 22. Septembra 2011
Autor: Punk crew

0 komentárov

Super Surf-trip týždeň vo Francúzsku

Report made by Punk crew. Po strastiplnej ceste z Košíc, plnej najrozličnejších hier z Príručky mladých svišťov sme v Bratislave nabrali ďalších súputníkov a vyrazili sme smer Hossegor. Na benzínke vo Francúzsku sme skoro zakempili na celý týždeň, pretože sa nám tam mimoriadne páčilo.

Ešte že sme mali 3. zodpovedných vodičov, ktorí boli nekompromisní a možno aj rýchli, aj keď to nevieme na isto, pretože nám tachometer tak nejako nefungoval. Keď sme konečne dorazili na miesto činu, pláž sme privítali vynikajúcim vínkom za 2,15 €. 

Počasie bolo trošku nepriaznivé, ale o to viac nás to povzbudzovalo k asimilácii s prostredím. V praxi to znamenalo asi toľko, že sme sa hneď ráno plní eufórie a zbytkového promile vydali na jógu. Z najobľúbenejších polôh by som spomenula náročnú E.T volá domov, polámaná strecha a mŕtva anakonda. Nasledoval výlet do Biaritzu, v štýle súboja o posledné parkovacie miesto naša dodávka po odsunutí konkurenčnej dodávky ťažným zariadením toto miesto zabrala. Prebehlo to vo veľmi pomalom štýle - zopár fotiek s dôchodcami z celej Európy, extrémne rýchlej obsluhy v miestnych stánkoch s občerstvením, 2 magnetky, jeden hrnček a šli sme domov. Večer pokračoval výberom ďalších exkluzívnych značiek vín cenovom rozmedzí 2-2,95e a všetko sme preložili pivkami a Jägermeistrom. 

Ďalší deň sme ešte mierne podgurážení vyrazili do vĺn. Náš taliansky inštruktor so slovami „where are you lazy skupinka?!“ začal rozcvičkou a zopár slovami o tom, ako sa krúti vietor a podobne a vyvrhol nás do mora. Zistili sme, že je veľmi dôležité mať poriadne poistenie, pretože sme tu mali na 2x zlomený nos, jedna zosponkovaná rezná rana na hlave a vyskytla sa tu aj nejaká trombóza a doteraz neviem, čo to znamená. Ale jazdí sa na to domov sanitkou.

Ďalšie dni sme mali zopár výborných pojazdov, dnes sa dokonca celá lazy skupinka dokázala postaviť a chytila zopár pekných vĺn. Slniečko nám krásne svietilo, chrbty si mazali chlapci chlapcom, ženy ženám aj muži ženám. Pokročilí si to dnes dali na line up a vrátili sa čerstvo vypratí po atlantickom washing machine a pripravení na výbornú večernú grilovačku, ktorá sa samozrejme prirodzene vyvinula do ďalších degustácií. A do 24. ešte budeme piť, nás to baví, je to fantastické.

Ak chcete aj vy zažiť skutočný surfing, neváhajte a prihláste sa. K dispozícii je množstvo termínov do viacerých lokalít. Nech sa párči: www.surf-trip.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!