Utorok 06. Decembra 2011
Autor: Boardlife
Foto-video: SURF-TRIP
0 komentárov

Surfovanie v Dominikánskej republike

BOARDLIFE.SK vás, v spolupráci s www.surf-trip.sk pozýva na surfový výlet do Dominikánskej republiky, a to v marci 2012. Nenechajte si ujsť prvý výlet slovenských surferov do kúzelnej Dominikánskej, kde je surfovanie len v plienkach!

Dominikánska republika je omylom považovaná za krajinu plnú turistických rezortov. Poďte sa presvedčiť o tom, že tomu tak nie je a vydajte sa na takmer opustené pláže, na ktorých i v dnešnej dobe stretnete len veľmi málo surferov.

SURF TRIPy v Dominikánskej republike v termíne 1. - 12.3.2012 a 12. – 24.3.2012 sú určené všetkým, kto si chcú zajazdiť na vlnách Strednej Ameriky a poznať nielen nočný život tejto exotickej krajiny. Dvanásťdenný pobyt je prispôsobený ako záujemcom o cestovanie a úplným začiatočníkom, tak aj pokročilým surferom, ktorí sa chcú zdokonaliť v doterajších skúsenostiach. Špeciálny balíček je pripravený tiež pre jazdcov, ktorí už surfujú úplne sami a potrebujú len ubytovanie a dopravu. Výučba, podporená videocoachingom prebieha pod vedením a dohľadom miestnych inštruktorov, ktorí dokonale poznajú tamojšie podmienky a vďaka nim je i úplný začiatočník schopný po prvej lekcii jazdiť čisté vlny.

Ubytovanie je zabezpečené v apartmánoch s bazénom, v tichej časti mesta Cabarete, vo vzdialenosti 5 minút chôdze od hlavnej pláže. Apartmány pre 2 až 5 osôb majú kompletne vybavenú kuchyňu, priamo v mieste ubytovania je reštaurácia. V cene pobytu v Dominikánskej republike sú raňajky a večere. Vďaka takmer celoročnému teplu a slnečnému počasiu hodnotia ľudia podnebie v Dominikánskej republike ako „nekonečné leto“, v marci tu takmer neprší.

Cena dvanásťdenného pobytu začína od 520 € bez letenky a od 1.480 € vrátane charterovej letenky. Za príplatok je možné zabezpečiť výučbu kiteboardingu a kitesurfingu, prípadne zapožičanie celkového vybavenia.

Dominikánska republika je obľúbeným miestom surferov predovšetkým zo Severnej Ameriky. Surfing je tu ale len v kolíske a aj tie najlepšie spoty sú len málokedy preplnené. Na svoje si tu prídu ľudia tužiaci po odpočinku, romantike aj dobrodružstve. Dominikánska republika ponúka slnkom zaliate pláže s jemným bielym pieskom, lemované vysokými palmami a priezračne tyrkysovou vodou.

Viac informácií nájdete na www.surf-trip.sk , prípadne mailujte na crew@surf-trip.cz

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!