Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Ski Králiky
Štvrtok 22. Januára 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 – Ski Králiky

Víkend testovačiek Test Rossignol & Boardlife Jam 2015 v slovenských zimných strediskách ukončujeme v malom, rodinnom a veľmi príjemnom stredisku Ski Králiky. Na našich akciách, ktoré sme aj v minulosti organizovali v tomto stredisku, vždy panovala skvelá atmosféra. Bolo tomu tak aj tentoraz.

Rozbaliť sa, prichystať testovaný materiál, vyložiť 44 párov lyží a 21 snowboardov značky Rossignol z modelovej rady 2014/2015 a mohlo sa ísť na testovanie. Už sme zvyknutí, že ľudia prichádzajú veľmi skoro. Pár minút po spustení vlekov už chcú testovať. To je super a teší nás tento záujem. Isoline čaj sa nestihol ani zohriať a už sme mali väčšinu testovaného materiálu na kopci.

Podmienky na testovanie neboli až také ideálne ale nevadí. Po výdatnom pršaní ubudlo snehu no zjazdovka bola 100% pripravená. Skúsiť si niečo nové, na čo nie ste zvyknutí je vždy dobrá voľba. O to viac, ak je táto možnosť úplne zadarmo. Lyže, snowboardy, tvrdšie, turistické, jibové. Aké sú najbližšie vášmu jazdeckému štýlu.

Neoddeliteľnou súčasťou Test Rossignol & BoardlifeJam 2015 na každej zastávke v strediskách sú aj súťaže s našim partnerom Corny. Zúčastňuje sa ich veľa ľudí a to detí aj dospelých. Každý si v našich súťažiach nájde obľúbenú aktivitu. Corny hole je určená skorej starším. Ide o to, hodiť tyčinku Corny čo najbližšie stredu terča. V tejto disciplíne dominovali najmä starší súťažiaci. Najlepší hádzači si vyhádzali vecné ceny od našich partnerov Boardlifecentrum.eu, RossignolCorny.

Druhov veľmi obľúbenou súťažou je Crony run. Tu sa kategórie riadne pomiešali. Bežali mladí, starí, s lyžiarkami na nohách alebo v snowboardových topánkach. Však nejde o víťazstvo, ale o zábavu aj mimo zjazdovky. Princíp súťaže bol jednoduchý. Od štartu bežať k zapichnutým tyčinkám Corny, zobrať jednu z nich a rýchlo na štartovaciu čiaru. Prvý vyhráva. A vlastne všetci zúčastnení.

Tretia, taktiež obľúbená súťaž spočíva v rýchlosti jedenia Corny tyčiniek. Najprv rýchlo rozbaliť, potom si ju rôznymi spôsobmi vložiť do úst, pohrýzť a prehltnúť. Kto to zvládne najrýchlejšie vyhráva. Táto súťaž je najobľúbenejšia medzi hladnými účastníkmi a hodila sa práve v čase obeda o 12:00hod. Tí, ktorí nestihli jednu zo súťaží nemuseli zúfať, opakovali sme ich každú hodinu.

Boardlife Jam si nechávame vždy na záver našich testovacích dní. Počas celého dňa však mali freestyle chtiví jazdci možnosť zatrénovať si na VR rúre a na záver dňa ukázať, čo sa naučili. VR rúra je malinká a bezpečná prekážka, na ktorej si mohli svoje prvé slidy a grindy skúsiť úplní začiatočníci, ale aj skúsenejší jazdci. Jamovačka bola taktiež súťažou, kde sa dali vyhrať ceny od našich partnerov Corny, Boardlifecentrum.euRossignol.

Tretí víkend v zimných strediskách a siedma testovačka je za nami. Znova skvelá atmosféra, kopec otestovaného materiálu, nových skúseností a kopec zábavy. Čakajú nás záverečné dve zastávky v zimnej sezóne 2014/2015, kde? Sledujte našu správu.

Všetky informácie o testovačkách Rossignol a Boardlife Jame nájdete na stránke http://www.boardlife.sk/rossignol Vidíme sa!!!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!