Nedeľa 13. Decembra 2009
Autor: TheChill

0 komentárov

The Chill na Dachsteine

Videí z Dachsteinu pomaly pribúda. Po reporte z Pleasure Jam-u a príjemnom jesennom jazdení v podaní známejších slovenských jazdcov, prichádzajú tentoraz chalani z Banskej Bystrice, aby sa vám predstavili. Viacerí z vás ste ich už určite zaregistrovali, je však veľa takých, čo to urobia teraz.

Čo je to vlastne TheChill? Je to partia, dnes piatich ľudí, z Banskej Bystrice. Začalo to pomerne dosť dávno rôznymi aktivitami. Prví traja zakladatelia jazdievali po lokálnych strediskách, či už to boli Králiky alebo Malachov.

Minulé leto došlo k "prevratu". K pôvodným členom sa pripojilo ešte pár ľudí. Vytvorili sme si tím s názvom TheChill, kúpili sme doménu, vznikla webstránka, zakúpili sme novú zrkadlovku, objektív... Uplynulú zimu sa z toho celého vykľula konečná 5-členná partia, ktorá by chcela v snowboardingu niečo dosiahnuť. Čiže dnes sme v tíme: pôvodní traja zakladatelia, Adrián Fedeš (16), Igor Čajko (16), Marek "Salo" Saal (18) a k nim sa pridali Jakub "Miho" Mihál (19) a Šimon Staš (18).

No a konečne sme sa dostali k nášmu najnovšiemu videu, tentokrát z Dachsteinu. Pobudli sme tam 5 dní. Prvý a tretí deň sme mali absolútne mlieko, no ostatné tri dni nám vyšiel krásny sunshine. Videjko sme točili posledné dva dni, teda jeden a pol, pretože predposledný deň si na obed Igor zlomil kľúčnu kosť. Dosť nás to odradilo od jazdenia, a samozrejme museli sme sa o neho postarať. Našťastie všetko prebehlo v poriadku.

A aby som nezabudol najväčší „luxus“ bola cesta. Išli sme totižto vlakom. Vrelo to odporúčame, no len raz. Dostať sa tam a naspäť nie je problém, no keď sa stane niečo také, ako sa stalo nám, teda Igorovi, len vtedy si človek uvedomí, že nemať tam auto je absolútny nezmyslel. Takže nabudúce určite auto.

Vo videu nenájdete žiadne obrovské skoky. Potrebovali sme sa rozjazdiť, a myslíme si, že sa to dokonale podarilo. Celé to bola zábava, pohodové jazdenie, privátne žúrky na ubytku a stretnutie sa so slovenskými kamarátmi, ktorých ste pol roka nevideli...no a to bol najväčší paradox...prídete do Rakúska a 60% populácie na ľadovci hovorí po slovensky, a 20% česky...cudzej reči sa tam teda človek nenaučí.

Dúfame, že sa video bude páčiť a ostáva nám len povedať, že v zime od nás určite môžete očakávať viac videí. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!