Piatok 06. Januára 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Top 10 skate článkov za rok 2011

Rok 2011 je za nami. Prvú časť bilancovania na stránke www.Boardlife.sk sme vám už priniesli, teraz sa pozrieme na top 10 najčítanejších článkov, ktoré ste mohli vidieť na našom/vašom vynovenom webe. Poďme na to!

10. MIESTO - Ružomberok bude mať kvalitný betónový skatepark

Na desiatom mieste je článok o výstavbe nového betónového skateparku v Ružomberku. Chalani z Fiveramps tam začali s výstavbou bazénov a na jar roku 2012 budú pokračovať so street časťou. Sledujte informácie a fotky, ktoré sme priniesli v článku a aj viacerých správach.

9. MIESTO - Spotcheck Leszno

Miro „Cibi“ Gerbel, Miro "Šváb" Bodiš, Braňo "Mrvi" Mrváň, Marek Kikinder a Juro Vartík sa vybrali na výlet do neskutočného skateparku v poľskom meste Leszno. Ako vyzeralo ich jazdenie sa môžete presvedčiť vo videu. Kvalitu potvrdzuje aj 9. miesto v top sledovaných článkoch na vynovenom Boardlife.sk

8. MIESTO - Finále SSP 2011 – Košice

Druhým najsledovanejším článkom zo súťaže, je report z SSP 2011 v Košiciach. Pozrieť ste si mohli dve videá, od Cibiho a od Pome. K tomu prečítať report a pozrieť fotky od Kristiána. Sledujte ho aj teraz a pripomeňte si spolu s nami skvelú akciu na ktorej sa objavilo viacero skvelých jazdcov.

7. MIESTO - Dze je tu tyka? Prešov Skateboarding

Na siedmom mieste kraľuje prešovský skateboarding. Pitkyn natočil veľmi príjemné video, ktoré mapuje niekoľkodňové jazdenie v Košiciach a Prešove. Podľa počtu zobrazení sa vám páčilo.

6. MIESTO - Nové Mesto nad Váhom má skatehalu - interview s Jankom a Adamom

Rok 2011 bol charakteristický aj novými miestami pre skateboarding. Jedným z takých asi najpodstatnejších je otvorenie novej skatehaly v Novom Meste nad Váhom. Pričinili sa o ňu viacerí ľudia. Prečítajte si interview, pozrite si video a fotky z oficiálnej otváračky haly.

5. MIESTO - Martin Čuj memorial KZN Cup 2011

Najsledovanejším reportom zo súťaží, bol report z KZN Cup 2011. Vynovený betónový skatepark, pocta Martinovi Čujovi, množstvo dobrých jazdcov, dve videá a množstvo fotiek. Súťaže sú súčasťou skateboardového života na celom svete, miestom stretnutia jazdcov z viacerých kútov Slovenska a aj kamošov zo zahraničia. Sledujte report.

4. MIESTO - 3 triky na 3 pokusy - Jano Mihala

Sme radi, že sa vám v roku 2011 páčila naša rubrika 3 triky na 3 pokusy. Vďaka nej, sme sa pozreli na jazdcov z pohľadu istoty trikov, ktoré jazdia. Na každý z troch trikov, mali len tri pokusy. Najsledovanejšou 3x3 bola tá od Michala Maca a Janka Mihalu.

3. MIESTO - Skateboardový sen v Poľsku - Skatepark Leszno

Výletu do Leszna predchádzal článok o neskutočnom skateboardovom raji v meste Leszno. Pozrite si fotky, prečítajte zaujímavé informácie o výstavbe niečoho takého neuveriteľného a následne si ešte raz pozrite videoreport z tohto nádherného miesta.

2. MIESTO - Alica "Elis" Raticová interview + video

Teší nás, že na druhom mieste sa umiestnil článok o dievčati. A to nie hociakom. Inšpiráciou na jazdenie pre dievčatá a určite aj viacerých chalanov je Alica Raticová z Bratislavy. Sledujte jej videoprofil, interview a niekoľko fotiek.  

1. MIESTO - Trick tip: nollie 360 flip - Marek Zápražný

Bezkonkurenčne prvé miesto patrí trick tipu ktorý natočil náš skate redaktor, Robo Ludrovský s top jazdcom, Marekom Zápražným. Ide o nollie 360 flip, za doprovodu Strapa. Neskutočný štýl, neskutočne spracovaný edit. Prvé miesto právom.

Sledovali ste 10 najčítanejších článkov na redizajnovanom Boardlife.sk v roku 2011. Aká je vaša top 10? Kludne sa zapojte do diskusie a napíšte vašich desať najobľúbenejších článkov na našom webe. Inšpirácie je dosť: vyše 140 článkov

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!