Štvrtok 25. Augusta 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Tretia sumárna várka snowboardových teaserov v roku 2011 – menšie produkcie

Dnes vám prinášame tretie a určite nie posledné pokračovanie seriálu snowboardových teaserov na nadchádzajúcu sezónu. V druhej časti ste si mohli prečítať a pozrieť 27 teaserov. Teraz vám zhrnieme ďalších 15 produkcií vo forme teaserov.

M.O.G Production prinášajú svoj teaser k pripravovanému snowboardovému videu - The Reality. Nájdete tam pow pow, jib a samozrejme aj park. Natáčalo sa v Helsinkách, Arlbergu, Diedamskopfe, Mt. Bakeri, New Yorku, Jyväskylä, Nórsku, Kaunertali a ďalších miestach.


Menej známa produkcia Random Bastards prináša svoj najnovší filmársky počin a to Tentacle, kde si zajazdia Viktor Wiberg, Erik Karlsson, Rolf Nylinder, Hans Åhlund, Jocke Rasmussen, Chris Sörman, Zebbe Landmark, Kalle Ohlsson, Eric Johansson, Jonte Lindhe, Leo Crawford, Nisse Arvidsson, Kevin Bäckström, Ludde Lejkner, Klas Beyer, Niklas Mattson, Philip Grund, Tove Holmgren, Felix Engström, Viktor Björnström, Anton Bilare, The Gun Rack Pack a ďalší. V ponuke sú hneď dva teasre.


Tak a na dnes tu máme pre vás LSP11-12 "Powder Passage" od Jeco Filmworks. Natáčalo sa na rôznych lokalitách v Kanade a Japonsku. Jazdci? Tadashi Fuse, Takafumi Konishi, Akifumi Hiraoka, DCP, Romain De Marchi, JP Solberg.


Tabarnac Brothers Factory prinášajú Tabarnac. Jeden z ďalších zaujímavých snowboadových teaserov. Videu dominuje street jibibg, ale nájdete v ňom aj pár BC freestyle záberov. Vychutnajte si neskutočné transfery.


Happy Days
od BHappy Films v ktorom uvidíte jazdiť jazdcov ako: Sammy Spiteri, Brent Oftedal, Curtis Woodman, Ben Strause, Durell Williams, Shane Wright, Colton Morgan, Dylan Thompson, Max Tokunaga, Nick Visconti, Joshua Parker a ďalších. Full video by malo byť pripravené v júli 2011. Nezľaknite sa začiatku, ide hlavne o jibové video.


Ďalším teaserom je KBR Meets You od KBRProductions. Sledujte jazdenie týpkov ako: Toni Kerkelä, Ville Väisänen, Janne Lipsanen, Petrus Koskinen, Roope Höynä, Antti Jussila, Niko Länsiö, Sakari Lähdesmäki and Elias Veijola.


Zaujímavým je videom La Cassette od Ero One Films. Objavia sa v ňom menej známe mená ako: Florent Marot, Vince Pages, Jani Sorasalmi, Maïko Nicolet, Julien Rochette, Chris Cunningham, Tim Cachot, Clemenz Jezler, Dim Biau, Dan Premand.


Aj menšie produkčné spoločnosti, alebo vlastne len partie kamarátov prinášajú svoje teasery. Jednou z takých menších produkcií je aj Buck 90 Productions. Ich filmárrsky počin sa volá Budget.


Ďalšia menšia produkcia z USA, tentoraz predstavuje svoj film Dingbat. Čo môžete čakať od produkcie s názvom IceCoast KillsShit? Iba kvalitnú zábavu a skvelé triky.


Kids On Shred Production predstavujú The Shred Remains - nový snowboadový film v ktorom si zajazdia jazdci ako: LNP, MFR, Lucas Debari, Bjorn Leines, Stale Sandbech, Rusty Ockenden, Johnny Lazz, Will Lavigne, Marie Hucal a Am Army. Môžete sa tešiť na street, pow pow ale aj snowpark. Sledujte teaser.

 


Či zaradiť Antonguna medzi teasre, alebo ho nezaradiť, bola ťažká otázka. Keďže je to ojedinelé video takéhoto druhu, tak sme ho zaradili. Teraz čakáme, kým Antongun natočí ďalší edit, aby sme sa mohli riadne zasmiať.


Ďalší zo zaujímavých teaserov, tentoraz od SixEleven a Its Our Fault. Jazdci? Scott See, Ritchie Colasanti, Erik Van Assche, Steven Waters, Joe Mango, Celia Miller, Oliver Bacharach, Eric Beauchemin, Nick Bilawsky, Colin Spencer, Ryan Cruze a ďalší.


Aj keď sú v teaseri od kanadskej módnej značky Voleruz aj lyžiari, skateri a skútristi a bohvie kto ešte, aj tak je hodný zhľiadnutia. Zábavný, plný akcie a hlavne snehu. Takže príjemnú zábavu - That's Fine.


Veľmi dobrý a štýlový snowboardový teaser si môžete pozrieť pod názvom Randomite. Vydala ho Randomvideo productions a full video môžete čakať čoskoro.


A ďalší snowboardový teaser. Tentoraz od fínskeho jazdca menom Antti Autti. Vo videu okrem Anttiho uvidíte ďalších jazdcov ako spoznávali rôzne snowboardové spoty a miesta. Full video už čoskoro.


La Resistance je názov nového videa v ktorom uvidíte neskutočný náklad hlavne street snowboardingu. Produkovalo ho We Are 2012 studio a jazdia v ňom: Denis Leontev, Nikita Vasilev, Konstantin BerEgevskiy, Yuri Rudchik, Alexey Osovitskiy, Philipp Ananin, Vanja Gribkov, Alexander Osokin, Maxim Sibirjakov, Igor Kulakov, Mihail Ilin, Igor Kalnizkiy. Check it!

Skvelým ruským videom sme ukončili dnešný zoznam teaserov, ktoré ste mohli vidieť na www.boardlife.sk. Už teraz pripravujeme štvrtú časť, keďže tých teaserov je veľké množstvo. K dnešnému dňu môžete nájsť v našej databáze vyše 65 teaserov.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!