Vlnenie sa na vlnovke 2015
Utorok 16. Júna 2015
Autor: Boardlife
Foto-video: Pavol Hán/Photopablito
0 komentárov

Vlnenie sa na vlnovke 2015

Neprešiel ani mesiac a znova sa surféri stretli na čunovskej hladinke rozvírenej umelou riversurfovou vlnou. Ako iste vieme, konala sa ďalšia organizovaná akcia, tentoraz pod názvom Vlnovka. A prečo Vlnovka? Lebo na vlne sa vlní a vlní sa aj po vlnení na vlnovke počas party.

Sobota 13. júna 2015 bola silná zostava surférovo na svadbe surférky Katky a surféra Matúša. Tí, ktorí tam neboli, otáčali obľúky, trikovalo sa, alebo len tak učilo jazdiť. Komornejšia atmosféra však nevadila, aspoň sa nováčikova nemuseli ostýchať a šupli sa do vlnovky veľkou chuťou. Počasie zas raz vyšlo.

Ako vidieť na fotkách od Pabla (Photopablito), tak jazdenie u väčšiny účastníkov prebiehalo len v boardschortoch a veste u niekoho úplne na indonézskeho surfera, teda len v boardšortkách. Teplota vody v Dunaji v tieto dni dosahuje krásnych 17°C +/- no našťastie slnko hrialo ako pripečené. Kto dosurfoval a mal chuť na niečo šmakové, mohol sa osviežiť v bufete.

Jazdilo sa až do prudko romantického západu slnka. Sme zvedaví, kto ako prvý požiada svoju nastávajúcu o ruku počas vlnenia sa na vlne. To bude krásne, také letné a romantické. Po odjazdení a zbalení maškarády vyhrávali do tanca aj na počúvanie pri sladkom miešanom drinku Dj Yanko Král a Dj Cifiman.

No a to bola ďalšia úspešná riversurfová akcia v Čunove. Na pláne je ďalšia a to 3. – 4. júla Lifepark Riot River. Viac info již brzy! Teraz si vychutnajte fotogalérku od Photopablita

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: riversurf cunovo quiksilver voda

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!