Zuzka Vráblová ako druhá Slovenka z boardšportov v Red Bull rodine!
Štvrtok 01. Augusta 2013
Autor: Boardlife, PR

0 komentárov

Zuzka Vráblová ako druhá Slovenka z boardšportov v Red Bull rodine!

Wakeskaterka Zuzana Vráblová sa včera oficiálne stala novou členkou Red Bull tímu. Red Bull podporuje trojnásobnú majsterku sveta od roku 2010 a vďaka vynikajúcemu progresu a skvelej spolupráci dosiahla Zuzana najvyššiu možnú podporu, akú športovec môže získať – branding. V prípade Zuzky Vráblovej však nebola otázka, či sa stane brandovaným športovcom, alebo nie. V jej prípade sa svetová centrála rozhodovala, či vstúpi do nových vôd ženského wakeskatingu.

Piešťanská rodáčka je tak vôbec prvou ženskou wakeskaterkou na svete, ktorú berie Red Bull pod svoje krídla a celkovo v kategórii wakeskate druhý brandovaný športovec, keď jediným mužským zástupcom sveta wakeskate ostáva Američan Brian Grubb. Zuzana sa zaradí do celosvetového tímu približne 600 brandovaných Red Bull športovcov.

Skvelá správa zastihla Zuzku v Amerike, kde cibrí triky a reprezentuje na Wakeskate Tour 2013. ,,Môj sen sa stal skutočnosťou a som vďačná každému, kto ma kedy podporoval. Najväčšia vďaka patrí určite mojim rodičom,“ napísala šťastná Zuzka. Okrem celoročného kontraktu a podpory vlastných projektov sa Zuzka môže tešiť na performance balíček, ktorý šije Red Bull každému športovcovi na mieru. Ten zahŕňa prácu so špecialistami, kondičnými trenérmi, fyzioterapeutmi, mentálny koučing, či možnosť využívať služby DTC – Diagnostic and Training Center v rakúskom Thalgau.

Už čoskoro budete môcť stretávať Zuzku Vráblovú v prilbe s Red Bull dizajnom, ktorá je výhradným poznávacím znamení každého Red Bull športovca.

Zuzka Vráblová je druhou slovenskou babou na doske, ktorá vstúpila do rodiny Red Bull. Prvou bola Jana Šeďová, ktorá reporezentovala Slovensko na snowboarde. Zuzka je však prvou wakeskaterkou na svete, ktorá je plne podporovaná Red Bull. Gratulujeme a prajeme veľa úspechov a hlavne zdravia.

O Zuzku sa staréme aj my, keď vám pravideľne servírujeme správy z jej výletov, pobytu v USA, úspechov, ale aj to čo robí bežé dni. Sledujte naše správy, články, videá a množstvo fotiek na www.boardlife.sk (do vyhľadávača v pravo hore stačí napísať "vráblová" a nájtete všetky odkazy, kde je Zuzka spomenutá)

AK sa vám nechce hladať, tu je časť správ a článkov:

Zuzka Vráblová zranená na treťom preteku, no našťastie nič vážne

Zuzka Vráblová odletela do USA aby nás reprezentovala na Wakeskete Tour 2013

Zuzka Vráblová a Red Bull Piešťany session

Wakeskate a wake sobota v Piešťanoch v znamení červeného býka

Zuzana Vráblová ft Tynna Rosero session

a ďalších vyše 50 správ, 70 fotiek, množstvo editov...

Základné fakty:

Dátum narodenia: 27. september 1989

Miesto narodenia: Piešťany

Domáci vlek: Wakelake, Bratislava

Sponzori: Red Bull, Roxy, Liquid Force, Wakeshop.cz, Nike Action

Wake parky: CWC (Filipíny), Hip-notics (Turecko), Wild Wake & Ski (Nemecko), ale rada winchujem nové spoty

Wakeskate filmy: Aquafrolics, Noisia Vision,

Hobbies: Snowboarding, snowskating, Longboarding, Trampolína, Tréning, Chill-out s priateľmi

Pár otázok a odpovedí:

Prečo wakeskate? Vždy mi vyčarí úsmev na tvári, stretnem nových ľudí, nové triky.

Vlek, loď, alebo winch? Uprednostňujem vlek s príjemnou, no súťaživou atmosférou a překážkami, ale tiež si užívam jazdenie za člnom  winchovanie kedykoľvek a kdekoľvek chcem. Jednoducho milujem jazdiť gapy a kaskády. 

Tvoj typický deň?

Povedala by som, že každý deň je iný, vždy iný vlek, spot na jazdenie, iní ľudia, iné triky. Ale vždy je to super. Ešte lepšie, keď sa naučím nejaké nové triky.

Čo je tvoja inšpirácia? Čakanie na odpoveď.

Niečo múdre? Rob čo ťa baví, pokiaľ ťa to robí šťastným. A vždy sa usmievaj!

Úspechy:

Štvornásobná Majsterka Slovenska (2009 – 2012)

Trojnásobná Majsterka sveta (2010 – 2012)

Majsterka Európy (2012)

Vice-majsterka Európy (2011)

Web: www.redbull.sk/zuzanavrablova

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!