Pondelok 10. Októbra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Piata sumárna várka snowboardových teaserov v roku 2011

Aj dnes pokračujeme v sumarizácií snowboardových teaserov. Ako ste si isto všimli, na www.boardlife.sk sa ich objavilo niekoľko desiatok a presiahli sme dokonca prvú stovku. Teraz sa môžeme vrhnúť na nové. Dvadsiatka hot teaserov len pre našich čitateľov, nech sa páči.

Švajčiarska filmárska produkcia s názvom Shaba Pictures prináša svoj najnovší videopočin s názvom Still Standing. Momentálne si môžete pozrieť teaser k nemu. Jazdí tam veľké množstvo lokálnych jazdcov, ale aj pár priateľov z iných krajín.

Spoločnosť Video 4D prináša Back to Nature a ako názov napovedá, video bude plné prírodného pow powu, freeridu, backcountrys skočiek, dropov, clifov a ďalších "nature" vecí. NOT - video je plné jibu, streetsnowboardingu a troška snowparkového jazdenia. Back To Nature? Jazdia: Jean-Simon Marcil, Alex Leblanc, Etienne Jolicoeur, Mathieu Lessard, Nicolas Drouin-Tanguay, Vincent Desrochers, Francis De Grandmaison, Charles Montreuil-Côté, Frank Boulerice, Martin Gagné, Julien Beaulieu a ďalší.

Medzi stovkou jibových teaserov sa konečne objavuje, to z čoho snowboarding vyšiel. Manifes a v ňom freeride, backcountry skoky, veľa snehu. Áno, samozrejme, že ani jibing a street snowboarding nebudú chýbať.

USA, Rakúsko, Nemecko, Kanada, Argentína, Poľsko a ďalšie krajiny z ktorých vidíte edity v snowboardových videách. A čo tak Litva? Videli ste už nejaké to snowboadové video z Litvy? Nie, tak je čas si pozrieť. Hate Hard prinášajú teaser k videu "The Local". Jazdia: Augustas Zakarevicius, Arturas Volkavicius, Aivaras Dambrauskas, Sarunas Dambrauskas, Marius Urbonavicius, Paulius Morkunas, Gytis Morkunas a ďalší.

Ďalší a ďalší teaser. Tentoraz chalani z Private Snowboard prinášajú teaser k ich najnovšiemu videopočinu s názvom: Greetings From... Chalani z Belgicka a Holandska vám ukážu, že vedia jazdiť aj mimo haly.

Smith Optics prináša svoje "teamové" video s názvom Prospecting Idaho. Na rozdiel od väčšiny videí v ňom uvidíte hlavne freeride a pow pow riding. Všetci sa tešíme na masívnu snehovú nádielku, ktorú dostanú hory na celom svete. Teda dúfame, že to tak bude.

Po zábavných teaseroch z japonska prichádza vážnejší snowboardový teaser. Prináša ho SnowLab a uvidíte skvele spracované video so snowboardingom na vysokej úrovni. Nejedná sa o mužský, ale o ženský projekt. Tešíme sa na full video.

Ďalší teaser je  k videu Do It Right. Video produkovala menšia snow crew a jazdiť neuvidíte megahviezdy športového snowboardingu, ale chalanov z ulice. Určite to stojí za pozretie.

Bigtime prinášajú video s názvom The Home. Japončíci nelania, jazdia a točia. A kto? Sugimoto Yukihito, Matsuura Hiroki, Takahashi Hiromi, Takahashi Masamitsu, Teranishi Masaki, Ishiyama Takahito, Akagawa Yosuke, Furihata Yuki, Ito Asuka, Watanabe Kyosuke, Kato Chizu, Matauda Hiroaki, Kazuma, Qkan a ďalší. Nepoznáte? Nevadí.

PT Films prináša ich najnovší video počin s názvom: Might Work. Táto menšia fínska produkcia zaujme hlavne street snowboardingom. Uvidíte však aj niekoľko záberov zo snowparku. Jazdia: Juuso Turkka, Miika Lappalainen, Saku Tiilikainen, Henri Laakkonen, Tommi Rokolampi, Valtteri Paunonen, Markus Haka a Niko Liias.

V novom videu s názvom Tantalize by ste mali vidieť jazdiť nasledujúcich borcov: Nick Niebes, Corinne Pasela, Alex Yost, Bryan Scott, Michael Campbell a ďalších. Nasledujúci mikro teaser hovorí, že to bude kvalitný snímok.

Snowboarding existuje aj v Číne. Vo videu Chuan'r' uvidíte hlavne lokálnych jazdcov, ale objavia sa v ňom aj rideri z ostatných krajín. Lokáli: Marco Huang, Xiao Hu, Andrew Wang, Shizong, Liu Li, Xiaoguo, Zhangwei, Nate, Jokey Tong, Aimar, Jay. Oh ano objaví sa aj Travis Parker.

Kamaráti z Rakúska prinášajú už svoj tretí filmový počin s názvom Lovelution 3. Určite nebude chýbať znamenitá rakúska zábava, tak ako v predchádzajúcich. Samozrejme k dobrému videu patria top jazdci: Marc Swoboda, Seppi Scholle, Markus Keller, Thomas Feurstein, Gulli Gudmunson, Marc Casanova a ďalší.

Ďalší japonský teaser na snowboardové video. V Japonsku vznikajú zaujímavé videá, väčšinou od malých produkcií. Takým je aj video And Rehat od Chest Nutz Film.

V ženskom videu 5 more minutes please!? od produkcie Lipstick uvidíte aj našu Bašu Števulovú. Samozrejme okrem Bašuli sa nám predvedie aj ďalšie špičkové jazdkyne ako Aimee Fuller, Ana Rumiha, Aline Bock, Tini Gruber, Julia Baumgartner, Margot Rozies, Urska Pribosic, Jenny Jones, Lisa Filzmoser, Vera Janssen, Conny Bleicher, Sina Candrian a ďalšie. Babám to celé produkovala Sophie  Morawetz, Conny Bleicher a obrovský tím ľudí, ktorí vložili svoju ruku k tomuto super dielu. Okrem kvalitného jazdenia na snowboarde, surfe či skate môžeme vidieť ako sú baby krásne uletené a vedia čo znamená slovo zábava. Takže, kto ešte nevidel trailer, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si 5 more minutes please.

aponský náklad snowboardingu pokračuje aj dnes. ACT Pictures prináša svoj najnovší počin s názvom Keep The Faith. Vo videu uvidíte šialené triky, ale aj držky v podaní jazdcov ako: Kenji Ando, Shigeaki Takahashi, Katsushi Matsui, Hirohisa Sato, Yuzo Shinbaru, Yoshiaki Akamae, Yuihito Aso a ďalší.

A znova ďalší snowboardový teaser z Japonska. Chalani sa tam nejako rozbehli. Samozrejme aj dievčatá. Dnes si vychutnajte teaser na ďalšie video z japonskej kuchyne, ktoré prichádza pod názvom And Now.

WhatCoast prináša už svoj druhý filmársky počin s názvom Come Out To Play. Jedná sa o menej známu produkciu. Začiatok videa je zvláštny, ale následne to pokračuje už snowboardingom.

Oxbow team v zložení JP Solberg, Kalle Ohlson, Thomas Gérin, Adan Basserba Berrocal, Thomas Delfino, Sophie Rodriguez a David Livet hľadá biele zlato vo videu Back to Powder. Powderík sa jazdci vydali hľadať do krajín ako USA, Kanada, Francúzsko, Rusko, Taliansko, Aljaška, Švédsko, Nórsko a Japonsko. Video bude k dispozícii zadarmo niekedy v decembri.

Tall Trezz prináša svoj druhý videopočin s názvom Paint it Gold. Podľa teaseru vyzerá, že to bude zaujímavé video. Nechajme sa prekvapiť. Video bude v novembri k zhliadnutiu zadarmo.

Tak a to by bola už piata dvadsiatka snowboardových teaserov. Samozrejme, že nekončíme v zásobe ich máme ešte veľké množstvo. Niektoré z nich už nebudeme však uverejňovať, lebo sme vám priniesli informáciu o možnosti zahliadnuť ich vo full dĺžke. Stay tuned na www.boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!