Surfový domček vo Francúzsku otvára už o dva týždne
Streda 15. Júna 2016
Autor: PR
Foto-video: surf-trip.sk
0 komentárov

Surfový domček vo Francúzsku otvára už o dva týždne

Už 2. júna zahájime prvú sezónu nového SURF-TRIP Surfového domčeku na okraji dedinky Léon, tridsať kilometrov od francúzskeho surfového strediska Hossegor.

Surfový domček pre 15 ľudí leží desať minút jazdy autom od surfových spotov MolietsMessange. Tieto majú rovnako kvalitné vlny ako hossegorské spoty a v lete na nich nie je toľko surferov. Pri oboch spotoch je veľké parkovisko a so surfami nemusíte chodiť ďaleko. 

Vidiecky dom s kúzlom francúzskej elegancie je súčasťou systému ECO CONCEP, to znamená, že bol zrekonštruovaný s ohľadom na životné prostredie a v snahe o ochranu blízkej prírodnej rezervácie.

Vo vzdialenosti pešej chôdze je veľké jazero s radom pláží, reštaurácií, obchodíkov a fastoodov. Na druhej strane leží centrum mestečka Léon s nezabudnuteľnou atmosférou, pekárňou a cukrárňou. V nedeľu sa môžete tešiť na miestne trhy

V domčeku sú k dispozícii dve štvorlôžkové izby, jedna dvojlôžková a jedna šesťlôžková izba, komplet vybavená kuchyňa, vonkajší BBQ, ping-pongový stôl a ďalšie športové vybavenie. Odporúčame pribaliť si kolieskové korčule, poprípade bicykle. V okolí je rad krásnych cyklotrás po úplnej rovine, ktoré vedú pozdĺž pláži ale aj uprostred lesov. 

V surfovom domčeku sú na výber surfy pre úplných začiatočníkov, mierne pokročilých ale aj pre surfových expertov. Požičať si môžete aj neoprény. Ponuka je zostavená tak, aby si z nej vybral jazdec každého veku a skúseností. Počas celého leta budú na domčeku prítomní profesionálni surfoví inštruktori. Lekcie pre začiatočníkov aj pre pokročilých povedie dlhodobý spolupracovník SURF-TRIPu a jeden z najlepších surferov miestnych pláží Gary Zebrowski

V prípade potreby môžete využiť aj ďalšie služby, ako je doprava z Prahy a späť, doprava na mieste alebo videocoaching.

Pre všetkých ubytovaných sú pripravené zdravé raňajky MIXIT!

Cena za ubytovanie je 23 – 25€ za noc.

Viac sa o našej novinke tohto leta dozviete na: www.surf-trip.sk

Na dopravu za svojou letnou dovolenkou vo Francúzsku môžete využiť aj skvelú ponuku aeroliniek Volotea

Spiatočné lety z Prahy do francúzskeho Bordeaux sa pohybujú 204€ až 240€  

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!