Utorok 03. Mája 2011
Autor: Robo

0 komentárov

Trick tip: Nollie frontside heelflip

Na ďalší tricktip sme si prizvali Samuela „Chucka“ Csádera. Ten nám predviedol, ako v jeho podaní vyzerá nollie frontside heelflip, ktorý môžete super využiť počas sérok, keď sa potrebujete štýlovo „otočiť“ do switchovej strany. No a keď tento trik zvládnete napríklad zo schodov, tak dovidenia... Nech sa páči, nechajte sa inšpirovať a ako bonus vám k tomu Chucky aj niečo napísal.

Chucky: nohu mám na kraji, resp. pri zadnej hrane nose-u. Zadnú nohu pred šróbami a trochu viac v heelflipovej pozícii, teda pozícii, kde sa ti lepšie rotuje heelflip, ako na klasický nollie heel. Pri trikoch, kde chceme docieliť efektnú otočku o 180°, v extrémnych prípadoch aj viac, je nesmierne dôležitá práca telom. Už pri odraze treba byť vytočený v smere do ktorého sa chceme efektne otočiť. Ako presne to kopať si myslím nemá zmysel opisovať, treba skúšať, nenechať sa odradzovať a ono to väčšinou potom príde samo.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!