Tury, Pek na tréningu počas FaH 2015
Štvrtok 11. Júna 2015
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Tury, Pek na tréningu počas FaH 2015

Koncom mája sme sa s Martinom Pekom, Rišom Turym a Jirkom Novosadom vybrali do Francúzska na zastávku WSC do Paríža na Far ´n´ High 2015. Po nekonečnej ceste sme dorazili do neďalekej dedinky Villiers sur Orge, kde sa nachádzal skatepark.

V ten deň bol už večer no chlapci aj tak chceli sa ísť pozrieť do skateparku. Po chvíľke vozenia v parku sme sa išli konečne zložiť a ubytovať, pretože nás ďalší deň čakal tréning. Vstávať a cvičiť! V tomto hesle sa niesol celý deň. Zásadné raňajky na streete v štýle bageta – camembert – paradajky sme plní energie vyrazili do parku. Na to, že táto dedinka je neďaleko Paríža sú podmienky pre miestnych na skateboarding viac než na dobre úrovni. Po vstupe do areálu konania súťaže na nás čakalo množstvo atrakcii. Hlavnou bol samozrejme špičkový skateboarding. Skatepark indoor aj outdoor, čo si viac človek môže priať?

Prejdeme teraz k štvrtkovému tréningu. V hale trénovalo pemerne dosť jazdcov z celej Európy. Spomenie napríklad JJP, Vincent Nilou, Egor Kaldikov, Maxim Kruglov, Roger Silva a mnoho mnoho ďalších. Rišovi a Martinovi išla počas tréningu karta čo budete mať možnosť vidieť z nasledujúceho videa. Kiež by sme sa raz dožili podobnej haly na Slovensku.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: tury pek novosad pariz

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!