Streda 07. Novembra 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Zoznam full snowboardových videí sezóny 2012/2013 publikovaných u nás - časť 1.

Menšie, či väčšie snowboardové produkcie prinášajú svoje full videá zadarmo k zhliadnutiu. K nim sa pridávajú rôzne strediská a značky. Keďže ich je veľké množstvo, tak sme pre vás pripravili nasledujúci zoznam aj s krátkym popisom videí. Príjemné sledovanie počas dlhých zimných večerov.

Summer Break Movie (14:01 min)

Agnes The Movie (37:52 min)

Dobre Hombres (23:50 min)

Trocha netradičné snowboardové, vlastne nie úplne snowboardové video Dobre Hombres, bolo natáčané v Jackson Hole, Aljaška. Okrem freeride pow pow snowboardingu uvidíme množstvo zaujímavých záberov zo života.

Wormlyfe (26:27 min)

Full video v podaní malej crew z USA. Zaujímavý názov videa "Wormlyfe" a skoro 27 minút snowboardingu. Teda nie len čistého snowboardingu, ale aj života okolo. Sledujte jazdenie riderov ako: Brendon Krainer, Andrew Clayton, Kyle Moore, Jon MacDonald, Ian Sanchez, Ryan Mobius, Josh Drew, Chris Vitchev, Scott Banks, Brandon Douglas, Kory Young, Kevin Lonergan, Mike Choi, Bente Van Lierop, Veroniqi Hanssen, Peter Rispoli, Florian Von Achen, Nils Samuelsson, Stephen Tabler, Ty Berreth, Chris Reitsma, Aaron Oquendo a Chad Blau. 

Special Needs (26:53 min)

This Must Be The Place (24:50 min)

Nasledujúce video prináša Connor Brown a volá sa This Must Be The Place. Množstvo jazdcov a zábava okolo Salt Lake City Andrew Aldridge, Kevin Maples, Jesse Gouveia, Clay Hatzenbuhler, Cameron Gorby, Colton Morgan, Ben Strause, Cole Navin, Dom Luza, Michael Wick, Sam Taxwood, Garrett Warnick, Erik Leon, Phil Wettengel, Blaze Kotsenburg, Sean Whitaker, Shane Wright, Corey Schneider, Gared Schneider, Max Tokunaga, Chris Cloud, Max Warbington a Jordan Morse.

Scare Money - 9 Milli Media (32:09 min)

Natáčalo sa v krajinách ako Francúzsko, Rakúsko, Fínsko, Kanada, USA a Škótsko. Vo videu uvidíte hlavne jibing, street, ale občas sa objaví aj kúsok prírody. Jazdia: Will Smith, Jon Addison, Matt Macwhirter, Tom Guilmard, Andy Nudds, Ben Wall, Tom Honey, Billy Neilson, John Weatherley, Ollie Dutton, Chris Chatt & Andy Laird. 

La tournee du patron - Harakiri (34:26)

Aj v roku 2012 sa produkcia s názvom Harakiri činila. Ich najnovší snowboardový video počin má názov La tournee du patron. Jazdia: JJ Roux, Enzo Nilo, Thomas Gerin, Ben Thomas Javid, Thomas Delfino a samozrejme kamoši ako Victor Daviet. O video sa porstarali: Manuel Vivion, JJ Roux, Bruno Rivoire. 

Segcos - Gentleman's Club (22:17 min)

Intervals (15:04 min)

Intervals je názov babského snowboardového videa s dĺžkou cez 15 minút. Vo videu uvidíte množstvo pow pow jazdenia, bc freestyle, ale aj také to parkové jazdenie. Baby na doskách: Hana Beaman, Robin Van Gyn, Leanne Pelosi, Erin Comstock, Annie Boulanger, Megan Ginte a ďalšie. Inak Hana Beaman a jej gap! 

Los Angeles - Mountain High (35:14 min)

Mountain High prináša ďalšie full video. Jeho názov je Los Angeles a má vyše 35 minút. Jazdia nasledujúci rideri, medzi ktorými sú aj známe mená svetového snowboardingu: Cory Cronk, Kyle Lopiccolo, Spencer Link, Harrison Gordon, Trever Haas, Nick Visconti, Ryan Paul, Marc Frank Montoya, Trevor Jacob, Scott Blum, Jussi Oksanen, Ian Thorley, Mitch Richmond, Ian Sams, Jager Bailey a Yale Cousino 

A2M - Barf Bags productions (17:36 min)

Barf Bags productions prináša riadny snowboardový náklad v podobe A2M. Video nie je vhodné pre poslucháčov Justina Biebera a mladších ako 18 rokov. Prečo? Lebo jazdia Hákon Traustason, Ísak Kristinn Harðarsson, Gunnar Viðar Gunnarsson, Adam Granqvist, Sölvi B.Helgason, Matthías Arnarsson, Kareem el rafie, Abbe Hjellstrom, Svavar Jensen, Harold Helgason, Sindri Steinarsson a tréner Thunder! 

Catscratch - Postland (22:21 min)

Catscratch je už druhé full video od Postlandu. Ako sme si zvykli, tak Postland prináša poväčšinou jibové videá, tak tomu bude aj teraz. Jazdia: Bas Elhorst, Cees Wille, Gerben Verweij, Irian van Helfteren, Joey van Essen, Kas Lemmens, Kevin de Haan, Luc Büthker a Wessel van Lierop. 

Family Style - Cats Of Anarchy (14:43 min)

Cats Of Anarchy prináša full snowboardové video Family Style o dĺžke niečo cez 14 minút. Ide z 90% o jibový náklad prostredníctvom jazdcov ako Richie Conklin, Jordan Small, Oliver Dixon, Alex Cato, Erik Leon, Brett Wilkinson, Robert Toast, Ryan Pluche, Dominic Edwards, CASTRO, Pat Garvin, Josh Thalman, Andrew Aldridge, Jesse Goveia, Chris Cloud, Erik Zimmerman, Tommy Young, Ian Doods a Jeremy Estorga. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!