Boardlife party - premiéra Perceptions v Žiline
Utorok 09. Decembra 2014
Autor: Boardlife
Foto-video: Lulla
0 komentárov

Boardlife party - premiéra Perceptions v Žiline

Po bratislavskej premiére snowboardového filmu Perceptions od Pirate Movie Production sa presúvame do Žiliny. Piatok 5. decembra a žilinský klub Rock ´n Rolla, teda bývalý Smerr. Zostavu vymieňa Dj Yanko Král, ktorý strieda Cifiho. Poďme na to.

Program skoro rovnaký, čiže brány sa pre účastníkov premiéry a party otvorili o 21 hod. Welcome shoty Bacardí od dvoch "strážkyň zákona", usadenie sa a ďalšie shoty na bare. Yanko a Hafo púšťajú svoje sety a pripravujú sa spolu s nami na indoboard balance contest a samozrejme následne na premiéru filmu Perceptions.

Žilina je bližšie k horám a tak sa očakávalo viacero hostí zo snb slovenskej scény. Keďže je čas vianočných trhov, tak bol hlavný nápor na bránu až po desiatej hodine večernej. Medzitým bol pripravený indoboard balance contest o vecné ceny od Boardlifecentrum.eu a slúchadlá DROT. Zúčastnil sa ho známy skater Michal "Smrťák" Horečný, Erik Tomašák, ale aj bratia Mitrovci, ktorých taktiež poznáme zo slovenskej snowboardovej scény. Hrotili sa triky na hranici smrti! Nakoniec si výhru odniesol mladý Mitro, pred Mišom Horečným.

Premietanie filmu bolo naplánované na cca pol dvanástu. Popri tom sa premietali krátke videá zo surfových zájazdov zo Srí Lanky a ďalších destinácií, ktoré ponúka Surf-trip.sk Pomaly, ale iste sa blížila polnoc a čas premiéry filmu. V Žiline sme vymenili notebók z bratislavského za lokálny a hneď nám to narobilo paseku. Synchronizácia zvuku a obrazu nám dala zabrať.

Netradične sme teda pred premiéru filmu zaradili tombolu o vecné ceny od Boardlifecentrum.eu, DROT, Bacardí a samozrejme ani v Žiline nesmela chýbať hlavná cena a to týždenný pobyt na Snow-Tripe na Chopku. Sme radi, že sa dostal do rúk ridera, ktorý ho isto využije. Robo konečne spojazdnil zvuk a obraz v jednom momente a mohlo sa ísť na premiéru filmu.

Fanatické methody, freeride v top japonskom prašane, jibing a street snowboarding na zaujímavých spotoch. To a oveľa viac je snowboardový film Perceptions od Pirate Movie Production. Možnosť zhliadnuť film a zabaviť sa na party máte ešte v Košiciach. A to 10.12.2014 v T-klube.

Na záver zahrali Dj Yanko Král a Hafo ich vypaľováky, krepčilo sa ďalšie hodiny, až kým neprišla únava a čas ísť domov. Ďakujeme Žilina, že ste sa zúčastnili Boardlife party a premiéry filmu Perceptions.

Vidíme sa na horách!

Report BRATISLAVA

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: boardlife party premiera perceptions zilina

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!