Skvelé novinky v DC Snowparku v Jasnej počas sezóny 17/18
Utorok 05. Septembra 2017
Autor: Boardlife

0 komentárov

Skvelé novinky v DC Snowparku v Jasnej počas sezóny 17/18

Zima sa nám pomaly blíži a tak sa slovenské strediská pripravujú. Najviac sa však pripravuje stredisko Jasná - Nízke Tatry a chalani z miestneho DC Snowparku. Chystajú sa veľké zmeny, skvelé novinky a veci, z ktorých nám z očí srší šťastie a úsmev.

Počas leta prebehlo viacero terénnych úprav v DC Snowparku, ktorý nájdete v časti Otupné v Jasnej. V dolnej časti snowparku prebehlo rozšírenie a zväčšenie prvých dvoch platforiem, takže môžeme cez zimu očakávať viac priestoru pre snowboarding. Skvelou správou je, že pribudla tretia platforma, čo znamená tri skoky za sebou. Shaperi ohlasujú skoky o veľkosti 10, 12 a 10 metrov. Samozrejmosťou je rozšírenie a predĺženie dopadov všetkých skokov.

Po troch skokových platformách nasleduje jibová časť. Shaperská búda sa presúva a tak sa celý snowpark predlžuje a rozširuje. K dispozícii budú štyri jibové platformy na ktorých môžeme očakávať viacero prekážok. Podľa slov šéfshapera Mateja Zemanoviča by mali byť k dispozícii tri skoky a deväť jibových prekážok v dolnej časti parku. Slušný progres! O podporu snowparku a chalanov v ňom sa aj tento rok postará DC Shoes.

Ohlásených je aj viacero snowboardových a freeski akcií. Samozrejmosťou je otváračka snowparku a aj skvelá a jedinečná akcia Helter Skelter. Novinkou sú online súťaže o najlepšie video a fotku zo snowparku na FB stránke Snowpark Jasná. Viac info o tejto súťaži čoskoro.

Ak si si nezabezpečil ešte šikovnú sezónku nie len do strediska Jasná - Nízke Tatry za super cenu, teraz je tu niekoľko posledných možností. Skvelé jazdenie v kvalitnom snowparku za málo peňazí, využi možnosť kúpy sezónky za zvýhodnenú cenu. Viac informácií v našich správach, alebo na webe gopass.sk

Veľmi sa tešíme na ďalšiu sezónu ktorú budeme tráviť v tomto skvelom snowparku. Už sa nevieme dočkať noviniek, ktoré prináša Jasná - Nízke Tatry do svojho DC Snowparku.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: jasna snowpark dc snowpark

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!