Pondelok 01. Augusta 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Čo všetko sa udialo za mesiac júl 2011 v snowboard sekcii

Ani mastný ani slaný mesiac júl roku 2011 je za nami. Snowboardovať sa aj tak veľmi nedá, ak nie ste na opačnom konci planéty, alebo nemáte na dvore halu. Snowboardovú halu myslíme. Tak radosť vám môže urobiť aspoň veľké množstvo snowboardových teaserov, ktoré sme v júli uverejnili.

ČLÁNKY:

Tak poďme na to. V júli sme v snowboardovej sekcii priniesli veľké množstvo videí, hlavne teda filmových teaserov. Dnes však začneme článkami.  Ako prvý júlový článok ste si mohli prečítať Indys & Facebooks od Roma Jacksona. Pútavý príbeh pow pow -u natáčaný na Planeralme. Určite stojí za pozretie, predsa len domáca produkcia.

O pár dní na to, chalani z Pome vydali prvú časť jarného shredingu na Donovaloch s našimi najlepšími jazdcami. Povinné pozeranie - Spring Shreed in Riders Park Donovaly 1.časť.

 

Najčítanejším článkom na celom novom Boardlife.sk sa stal článok o Klaudii Medlovej s videom od Paťa Paulínyiho. Prezentovali sme ho pod názvom Livin´ the dream - Klaudia Medlová.

O dva dni na to, uzrelo svetlo sveta druhé video z Donovalov s názvom - Spring Shreed in Riders Park Donovaly 2.časť. Okamžité pozeranie, ak ste nestihli.

 

Záverečný článok v snowboardovej sekcii za mesiac júl pochádza z Hrozenkova. Práve tam se sa vybrali z Progress zone teamom, aby sme vám priniesli autentický obrázok, ako to na tých progres zone vlastne vyzerá. Do Hrozenkova sa vyberieme prostredníctvom kamery, ale aj fotiek a zaujímavých informácií v texte. Check - Progress Zone v Hrozenkove.

Teraz tipo od Boardlife.sk - Progress Zone v Hrozenkove. Prečo? Lebo progres ťa pozdvihne!

SPRÁVY:

Počas júla 2011 sme vám na Boardlife.sk v snowboardovej sekcii priniesli vyše 85 správ z domova a zahraničia. Naväčšie zastúpenie však majú videoteasery. Najčítanejšou správou však bola smutná novinka, ktorá informovala o smrti Aarona Robinsona. Z nášho sveta odišiel ďalší skvelý jazdec.

Okrem smutnej správy prišlo veľa veselých. Množstvo teaserov od veľkých známych, ale aj menších neznámych video produkcií. Nás z teaserov zaujal najviac - La Resistance, alebo ruský náklad snowboardingu.

Teasre však neboli jedinými videami. Pribudlo niekoľko desiatok videí z campov, ale aj od jazdcov. Najhustejší podľa nás, nie len spracovaním, ale aj super trikmi bol Antongun! Najredšej by sme tu uverejnili všetky videá, no nedá sa, je ich fakt veľa. Ak si ich chcete pozrieť všetky, kliknite na správy a surfujte.

ZAUJÍMAVOSTI ZO SNOWBOARDINGU:

Bolo ich dosť. Informácia o tom, že na slopestyle v ZOH 2014 v Sochi bude aj slopestyle snowboarding. Niekoľko výsledkov z pretekov ako Billabong Ante Up, alebo Klaudia Medlová prvá na Summer Rookie Feste. Zaujali aj dvaja mladíci 13. ročný Seamus O Connor a 16. ročný Brendan Hart.

Tip redakcie Boardlife.sk: veľmi zaujímavý teaser - Thats Fine teaser, niečo pre dievčatá - Japonské baby na snowboardoch, YES prináša spvoje nové video It’s a Movie.

PARKY A STREDISKÁ:

Strediská budeme aktualizovať tesne pred zimou. (ktorá príde podľa počasia asi veľmi skoro, ak už tu nie je :)

BAZÁR:

Pribudlo niekoľko dosiek, kompletov a rôznych vecí, čo sa týka snowboardingu.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!