Jerguš Šimon a jeho pojazd v Snine
Pondelok 12. Augusta 2013
Autor: Števo Kurilla

1 komentár

Jerguš Šimon a jeho pojazd v Snine

Jerguša Šimona sme mali na Boardlife.sk už viac krát takže predstavovať ho asi nemusíme, ale preventívne som sa ho spýtal pár otázok. Po dlhšej dobe som opäť zavítal doma v Snine odkiaľ pochádza aj aktér videa a vyzval som ho natočiť aspoň ten triks, alebo niečo podobné. V rámci momentálnych teplôt na Slovensku sme sa stretávali až pred zotmením a vo videu si môžete čeknúť čo vzniklo z dvoch stretnutí.

Jerguš šimon 2013

BLF: Ahoj Jerguš, ako prázdninuješ, kde jazdíš a koľko jazdíš?

Jerguš: Ahoj, prázdninujem prevažne doma v Snine a jazdiť sa snažím čo najviac. Momentálne som však bez skate dosky. Pred pár dňami som bol pár dní u Stewa (Števo Kurilla) v Bratislave a tam sme niečo potočili. Počas školského roka najviac skejtujem v Košiciach.

BLF: V Snine máte príjemný skatepark, nechýba ti v ňom však niečo? A čo street?

Jerguš: Park je úplne super som s ním nadmieru spokojný, no chýba nám tam poriadna tyčka na zemi. Streetu v Snine veľa nie je, ale mám pekné centrum. Škoda, že na každom rohu sú kamery a do 2 min si vyhodený. V Košiciach je už toho viac a samozrejme aj v Bratislave, takže väčšinou keď jazdím street je to v BA a v KE.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

skaterikaris
skaterikaris ako sa volá pesnička?
Pridané: 14:37 21.04.2014