Pondelok 29. Augusta 2011
Autor: Martin Repka
Foto-video: Martin Repka
0 komentárov

Marek Kikinder v Pezinku a Senici

Martin Repka pripravuje jedno dlhšie skateboardové video. Jeho názov je Sunshine Skateboarding trailer ste si mohli pozrieť u nás. Teraz však Maťo prináša zaujímavý edit s Marekom Kikinderom, ktorý nie len že skvele jazdí, ale aj fotí . Check it!

Čaute, volám sa Martin Repka a spolu z Marekom Kikinderom sme chceli natočiť už dávnejšie nejaké pohodové video z Pezinka. Začali sme na jar tohto roku a Marek sa aj snažil čiže 80% z videa sme natočili, no potom mal Marek dosť vážny úraz ktorý ho odpísal na 2-3 mesiace.

Po vyliečení to už tak veľmi nehrotil, ale podarilo sa nám natočiť zopár záberov zo Senice a jeden samostatný trik z Pezinka. Viacej sa mu už nechcelo, lebo bolo strašne horko :D Tak sme dotočili nejaké intro a napriek tomu si myslím. že Marek skvelo zajazdil. Dal som to dokopy, tak si pozrite čo z toho vzniklo. 

Taktiež u nás si môžete pozrieť teaser na pripravované video Maťa Repku s názvom Sunshine Skateboarding.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!