Utorok 06. Decembra 2011
Autor: Martin Malo

1 komentár

Mikulášske jazdenie vo Zvolene

Prednedávnom, keď teploty smerovali nadol, ale počasie naďalej dovoľovalo užívať si skateboarding sa chlapci z Picnic skateshopu rozhodli zorganizovať jednu z posledných skate session tohto roka. Jedinou podmienkou účasti bola mikulášska čiapka.

Keď sme ráno dorazili pred shop, teda na miesto stretnutia, čakalo tam na nás veľké prekvapenie v podobe množstva Mikulášov. Okrem domácich podporili akciu svojou účasťou aj Erik Cvopa, Smrťák či Juro Vartík. Samozrejme medzi poslednými dorazili samotní organizátori.

Keď bola skejtová tlupa kompletná, nasledovalo ovládnutie mesta. Viete si predstaviť mikulášsku armádu v podobe cca 30-tich skejťákov? Bezmocní policajti či nechápajúci občania, asi tak by som zhodnotil situáciu. Lepšiu predstavu o dianí získate z videa, kde sa okrem už spomínaných, objavia mená ako Peter Molec, Tomáš Hofbauer, Peter Mercell a ďalší.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

shulec
shulec pekne!!!!
Pridané: 10:38 06.12.2011