Štvrtok 04. Októbra 2012
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Svidník skatepark opening 2012

Dňa 29.9.2012 sa v meste Svidník, konalo otvorenie skateparku spojené s best trick contestom. Tento betónový skatepark sa nachádza v centre mesta, hneď za výškovou budovou, kde sídli aj polícia. Akcia mala spočiatku voľnú priebeh až do trinástej hodiny, keď do ruky zobral mikrofón starosta mesta Svidník.

Po krátkom príhovore prišlo k slávnostnému otvoreniu skateparku – strihala sa stuha. Celý deň spríjemňoval DJ, ktorý hral fakt husto. Okrem iného sa čapovali pivečko, kofola a jazdci dostali aj guláš. V skateparku, ktorý vyzerá na fotke väčšie má každá prekážka svoje správne miesto. Skatepark pôsobí veľmi dobre. Každý si v ňom príde na svoje. Akcie sa zúčastnili skateboardisti z celého východu Slovenska. Nechýbali chlapci z Košíc, Prešova, Spišskej Novej Vsi a borci z okolia Svidníka a blízkeho východu.

Okolo 16:00 sa konal spomínaný best trick. Bol rozdelený do dvoch kategórii a to na kategóriu do 15 rokov a nad 15 rokov. Súťažilo sa formou 30 minútového jamu. Mladí chlapci to hecovali statočne, no najlepší z nich bol Prešovčan Mišo Mikula, ktorý zabil nollie 360 flip zo schodov. Postarší borci sa taktiež predviedli v dobrom slova zmysle a podali pekné výkony. Ten najlepší podal Roman „Ruman“ Kentoš, ktorý dal triky ako ss fs flip a ss hardflip zo schodov, začo zaslúžene si bral domov 1. miesto. Video zachytáva priebeh celého dňa, v ktorom uvidíte Jožiho Kalafuta, Jerguša Šimona, Kaliho, Rumana Kentoša, Nanuka, Peťa Wolfa, Pura, Dirtyho, Maťa Chominca a ďalších....

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!